Tabu
Image default
FASHIONSlider

6 rochii de mireasă ultra romantice pentru mirese moderne

Colecția-capsulă a mărcii Erdem oferă 6 rochii de mireasă concepute pentru mirese moderne care nu respectă tradițiile. Designerul Erdem Moralioğlu dezvăluie modul în care creațiile sale albe sunt un amestec vesel al rochiilor sale din trecut.

„O mireasă ar trebui să arate întotdeauna cea mai frumoasă versiune a ei și să nu încerce să se îmbrace ca altcineva”, spune Erdem Moralioğlu, adăugând că „cel mai modern lucru este să fii tu însăți.”

Designerul canadian cu sediul la Londra a difuzat esența miresei sale „pure, ușoare și fără efort” în noua colecție White Collection: o colecție de șase rochii de mireasă, care pot fi purtat și după ziua cea mare. Cape cu ornamente drăguțe, rochii de lungime medie cu voal de bumbac brodat, dar și piese cu broderii englezești de o simplitate uluitoare.

Această capsulă concepută de Erdem Moralioğlu dă o impresie de tinerețe fiind totodată atemporală.

Cincisprezece ani de modă inspirată de povești de călătorie în timp i-au oferit designerului multă inspirație. Mini rochia Caelyn, purtată în lookbook cu bandă din tulle cu buline și bandă florală la gât, a fost inspirată de un moment din spectacolul de toamnă/iarnă 2015-2016.

Rochia Caelyn

Colierul floral este o versiune a accesoriilor din ultima sa colecție prezentată pe pistă, colecția toamnă/iarnă 2020-2021 inspirată de Cecil Beaton, care a fost pusă în scenă înainte de apariția pandemiei Covid-19: Erdem Moralioğlu a avut apoi timp să-și imagineze noi propuneri de genul acesta.

„Era important pentru mine ca această colecție să aibă încă o atingere foarte umană”, mărturisește el pentru Vogue, imaginându-și piese impregnate de tinerețe cu un sentiment mai mare de ușurință în comparație cu rochiile sale de mireasă personalizate.

Rochiile Ulrica și Suzette, din bumbac, sunt preferatele tuturor, deoarece arată atât noi, cât și vechi de o sută de ani.

„Am proiectat White Collection cu dragoste, în același mod în care creez orice”, exclamă designerul Erdem, înainte de a adăuga că a fost minunat să te bucuri de un moment de evadare în climatul actual. Deși recunoaște că izolarea a fost complicată din cauza necunoscutului în ceea ce privește temporalitatea, este recunoscător că a avut ocazia să „se concentreze, să viseze și să deseneze ”. Pentru miresele care încă își planifică nunta, în lumina pandemiei, White Collection a lui Erdem oferă o nouă perspectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Inima îți bate nebunește, palmele transpiră – cum îți este afectat corpul de stres?

realitatea

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Andreea Damian

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

Louis Vuitton toamnă/iarnă 2022: Libertate fără compromis

Andreea Damian

De la frunză la IE. Ultima familie din România care mai produce borangic din viermi de mătase

Andreea Damian

Street fashion: Irina

realitatea

Scrie un comentariu