Tabu
BEAUTY Slider

6 sfaturi de machiaj pentru a vă face dinții să arate mai albi

machiaj

Oricât de mult am încerca să ne îngrijim dinții, mâncarea, cafeaua și trecerea timpului îi afectează! Dinții devin gălbui odată cu înaintarea în vârstă. Deci, cum reușesc vedetele să aibă tot timpul zâmbete atât de strălucitoare, perfect albe? Multe petrec ore bune la medicul dentist, dar există câteva care folosesc în schimb câteva trucuri simple de machiaj și rezultatele sunt destul de uimitoare.

Definește și conturează gura cu o culoare nud

Un contur pentru buze este aproape la fel de important ca un ruj, dar este adesea uitat acest aspect. Ajută la definirea buzelor pentru a crea mai mult volum și a face ca nuanța rujului să dureze mai mult. Dacă vrei ca dinții tăi să iasă în evidență și să arate mai albi, folosind un creion pentru buze într-o nuanță nude este o idee grozavă. Gura ta va arăta mai plină, iar zâmbetul tău va fi mult mai luminos. Pentru a-l aplica corect, începeți prin conturarea arcadei lui Cupidon. Apoi, uniți fiecare capăt al arcului cu colțurile gurii. Pentru buza inferioară, începeți conturând centrul și apoi extindeți linia până la ambele capete ale buzei. În cele din urmă, colorați restul buzelor folosind un ruj care are aceeași culoare sau unul care este cu aproximativ 2 nuanțe mai închis.

Poartă un highlighter

Un highlighter este un instrument pe care oricui îi place să se machieze ar trebui să îl aibă în trusa de machiaj. Acest produs te va ajuta să evidențiezi câteva caracteristici ale feței, pentru a face să pară mult mai luminoasă și mai vibrantă. Și asta, desigur, include zâmbetul tău. Unele dintre locurile în care ar trebui să-l aplici sunt: ​​pe osul de deasupra pomeților, pe vârful nasului și pe arcul lui Cupidon. Dacă dorești, de asemenea, să îți faci ochii să pară puțin mai mari, poți pune o cantitate mică de highlighter pe colțurile interioare ale ochilor.

Creează un efect de bronzare

Probabil știi deja că pudra bronzantă te poate ajuta să obțineți un efect de piele sărutată de soare. Dar nu este foarte cunoscut faptul că aceasta îți poate face și dinții să pară mai albi. Alege un bronz mat, astfel încât pielea să iasă în evidență și să aibă un contrast mai mare cu culoarea dinților. Funcționează cel mai bine atunci când o aplici pe pomeți, pe partea superioară a nasului și, ca și highlighterul, pe arcul lui Cupidon.

Atrage atenția asupra ochilor tăi

Aplicarea tipului potrivit de machiaj la ochi este cheia pentru a distrage atenția de pe dinți și pentru a determina oamenii să se concentreze asupra ochilor în locul gurii.

Poartă ruj albastru

Acesta este un sfat pe care artistul de machiaj al lui Beyoncé, Sir John, îl folosește de ceva timp pentru a face zâmbetele vedetelor să pară mai albe. Pentru el, cheia unui zâmbet strălucitor și alb este alegerea rujurilor cu tonuri albastre sau nuanțe reci. Dacă vrei să fii îndrăzneață, poți alege violet. Dacă preferi mai mult o opțiune clasică, alege un roșu vișiniu cu o bază albastră sau o culoare nud cu nuanțe maro sau chiar fucsia. Toate aceste nuanțe vor contrasta cu dinții și îi vor face să pară mult mai albi.

Poartă mult luciu de buze

Luciul de buze este instrumentul perfect pentru a-ți face gura să pară mai luminoasă și mai plină. Și, bineînțeles, pentru a-ți face dinții să pară mai albi. Înainte de a-l aplica, este important să îți hidratezi bine buzele cu un balsam. După ce faci acest lucru, aplică un ruj cu tonuri albăstrui și, în cele din urmă, aplică mult luciu, mai ales în jurul buzelor.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care se îmbracă sexy la festivitatea de absolvire, mai puțin competente?

Andreea Damian

Ricky Martin, declarație controversată despre gemenii săi. Fanii sunt revoltați

Andreea Damian

Albul PSD=albul PDL=albul PMP=doar o găselniță estetico-estivală

Dora Constantinovici

Vedete nascute pe 3 septembrie!

realitatea

„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei

Andreea Damian

Povestea primei căsătorii între persoane de același sex: femeile care au renunțat la stereotipuri pentru a fi fericite

Andreea Damian

1 comentariu

Cristina 28 September 2020 at 10:19

Interesante sugestiile, o sa le incerc si eu. In special, trucul cu rujul albastru nu l-am stiut.

Răspunde

Scrie un comentariu