Home > Sex-Relatii > Dragoste > 6 tipuri de persoane toxice cu care trebuie sa eviti sa te intalnesti

6 tipuri de persoane toxice cu care trebuie sa eviti sa te intalnesti

Relatiile fericite sunt bazate pe o multime de lucruri mici. Unul dintre ele este increderea. Toata lumea ar trebui sa fie de acord cu faptul ca increderea este cel mai important lucru in relatia dintre doi oameni. Unii oameni chiar nu se pot abtine din a-si insela partenerii. Acestia intra in categoria de persoane toxice care trebuie sa fie evitate.

Pentru a nu va pierde timpul cu astfel de persoane toxice ce nu vor aduce niciun beneficiu in vietile voastre si pentru a va scuti de efortul de a incepe o relatie in care aveti sanse sa nu va simtiti prea implinit puteti citi exemplele de mai jos.

  1. Narcisistul

Un narcisist nu va fi niciodata multumit de iubirea unei singure persoane. Acesta va dori admiratia tuturor. Narcisistii sunt mereu in cautarea partenerului ideal si considera ca relatia lor actuala nu este perfecta pentru a o continua. Ei vor blama pe oricine, mai putin pe ei.

 

  1. Excesiv de dramatic

Procesul de seductie si de a crea o noua relatie este foarte important pentru o persoana romantica. Acesti oameni nu suporta rutina – ei devin plictisiti. Pentru a evita asta, o persoana excesiv de dramatica/romantica va gasi intotdeauna noi cai de divertisment pentru a-si aduce fericirea. Nu suporta limitele si pretuiesc libertatea mai mult decat orice.

 

  1. Fara incredere in propria persoana

Toti ducem lipsa de incredere in fortele proprii intr-o zona sau alta. Cu toate astea, daca o persoana nu stie cum sa isi traiasca propria viata si are o nevoie constanta de aprobarea altcuiva, este un semn periculos. Atunci cand astfel de oameni vad cel mai mic indiciu de instrainare, incep imediat sa caute o noua relatie in care totul va fi diferit. Toate aceste lucruri servesc doar la afirmarea de sine a acestor oameni.

 

  1. Prea egoist

Oamenii egoisti sunt atat de adanciti in gandurile despre ei insisi incat nu accepta ca apropiatii lor pot sa sufere la randul lor. Cu toate astea, ei inteleg ca pot fi cauza acestei suferinte. Persoanele egoiste cred doar ca normele morale pur si simplu nu sunt pentru ele. Ei se iarta mereu pentru lucrurile pe care nu le agreeaza la cei din jur.

 

2. Suferindul

Suferindul va face mereu pe martirul. Orice lucru mic il poate face trist. Acesti oameni cauta mereu pe cineva care sa ii poata mangaia. Atunci cand partenerii lor nu le ofera ceea ce au nevoie, acestia incep sa caute pe cineva nou.

1.Criticul

Acesta este cel ce iubeste sa critice oamenii despre orice lucru mic si sa dea sfaturi (adesea nesolicitate) doar ca mijloc de auto-afirmare. Inutil sa spun ca ei nu se tem sa raneasca pe nimeni in jurul lor si nu sunt capabili sa construiasca o relatie sanatoasa.

 

 

 

 


Articole asemanatoare
Cum se comporta zodiile in relatii?
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
Despartiri subite din lumea vedetelor
3 relatii lungi din showbiz

Comenteaza acest articol

6 tipuri de persoane toxice cu care trebuie sa eviti sa te intalnesti

by Nadine Nadolu   2 min
0