Home > Agenda > Voca People vin in Bucuresti

Voca People vin in Bucuresti

Sfarsitul lunii octombrie pregateste bucurestenilor nenumarate surprize si nu ne referim la obisnuitul Halloween ci la concertele mai putin obisnuite VOCA PEOPLE.

Avand loc in zilele 31 octombrie si 3 noiembrie, show-ul consta intr-o imbinare reusita de muzica din toate timpurile, emotie, umor si interactiune cu publicul. In practica, concertul este o combinatie surprinzatoare a stilului a capella cu beatbox -ul atat de apreciat in prezent, care tine de altfel locul tuturor instrumentelor muzicale (tobe, trompete, chitare si multe altele).

Oamenii VOCA sunt “opt extraterestri prietenosi in vizita pe Pamant” pentru a ne transmite mesajul lor si anume: viata este muzica si muzica este viata.

Voca People s-a lansat in aprilie 2009 pe YouTube si a strans in patru luni mai mult de 5 milioane de vizualizari.  In scurt timp, show-ul lor s-a bucurat de un succes nemaipomenit. In mai putin de 3 ani au avut peste 40 de milioane de accesari pe YouTube si au sustinut concerte cu casa inchisa in peste 18 tari din Europa, America si Asia.

Cu aceasta productie, care se joaca la New York – Off Broadway, VOCA PEOPLE a obtinut Premiul pentru Teatru Alternativ la Gala Lucille Lortel 2012 (eveniment anual din New York care recunoaste meritele deosebite ale productiilor Off-Broadway).

VOCA PEOPLE este format din: Mark Martin (Beat On), Ribeiro Tiago (Scratcher), Vance Bryant Charles (Tubas), Shaish Omer (Tenoro), Adi Kozlovsky (Alta), Vered Sasportas (Mezzo), Matthew Bryan Feld (Bari-tone), Michal Reshef (Soprana).

Creator şi Director: Lior Kalfo

Compozitor, Aranjor şi Director muzical: Shai Fishman

Producători: Revital & Lior Kalfo, Leeorna Solomons, Doron Lida

Durata spectacolului: 90 minute (fără pauză)

Concertul Voca People va avea loc in sala ArCub, strada Batiste nr. 14.

Articole asemanatoare
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

Comenteaza acest articol

Voca People vin in Bucuresti

by   1 min
0