Tabu
lifestyle

Voca People vin in Bucuresti

Sfarsitul lunii octombrie pregateste bucurestenilor nenumarate surprize si nu ne referim la obisnuitul Halloween ci la concertele mai putin obisnuite VOCA PEOPLE.

Avand loc in zilele 31 octombrie si 3 noiembrie, show-ul consta intr-o imbinare reusita de muzica din toate timpurile, emotie, umor si interactiune cu publicul. In practica, concertul este o combinatie surprinzatoare a stilului a capella cu beatbox -ul atat de apreciat in prezent, care tine de altfel locul tuturor instrumentelor muzicale (tobe, trompete, chitare si multe altele).

Oamenii VOCA sunt “opt extraterestri prietenosi in vizita pe Pamant” pentru a ne transmite mesajul lor si anume: viata este muzica si muzica este viata.

Voca People s-a lansat in aprilie 2009 pe YouTube si a strans in patru luni mai mult de 5 milioane de vizualizari.  In scurt timp, show-ul lor s-a bucurat de un succes nemaipomenit. In mai putin de 3 ani au avut peste 40 de milioane de accesari pe YouTube si au sustinut concerte cu casa inchisa in peste 18 tari din Europa, America si Asia.

Cu aceasta productie, care se joaca la New York – Off Broadway, VOCA PEOPLE a obtinut Premiul pentru Teatru Alternativ la Gala Lucille Lortel 2012 (eveniment anual din New York care recunoaste meritele deosebite ale productiilor Off-Broadway).

VOCA PEOPLE este format din: Mark Martin (Beat On), Ribeiro Tiago (Scratcher), Vance Bryant Charles (Tubas), Shaish Omer (Tenoro), Adi Kozlovsky (Alta), Vered Sasportas (Mezzo), Matthew Bryan Feld (Bari-tone), Michal Reshef (Soprana).

Creator şi Director: Lior Kalfo

Compozitor, Aranjor şi Director muzical: Shai Fishman

Producători: Revital & Lior Kalfo, Leeorna Solomons, Doron Lida

Durata spectacolului: 90 minute (fără pauză)

Concertul Voca People va avea loc in sala ArCub, strada Batiste nr. 14.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Paștele în lume! Cele mai ciudate tradiții de sărbătorile pascale

Andreea Damian

RIHANNA – topless in Hawaii! Galerie FOTO

realitatea

Jesus vorbește pentru prima dată despre relația cu Madonna

realitatea

Cea mai FRUMOASA echipa din lume …a scos bronzul la OLIMPIADA! Hai Romania!

realitatea

Mama Mădălinei Pamfile dezvaluie de ce si-a abandonat copilul

MIRELA POPA, ADEMENITA CU GANDACI, SCORPIONI SI CAI DE MARE IN CHINA

Scrie un comentariu