Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

7 expresii folosite de oameni in mod obisnuit atunci cand spun minciuni

Iti amintesti de Pinocchio? Da, copilul din lemn. Nasul crestea de fiecare data cand mintea. In lumea noastra, din pacate nu poti vedea clar pe fetele oamenilor lipsa de sinceritate.

Nu este usor sa depistezi daca cineva minte. In timp ce unii mint foarte prost si ii poti observa cu usurinta, unii sunt maestri in “arta” mintitului.

Deci ce ar trebui sa faci pentru a identifica ultima categorie de mincinosi?

Cea mai buna modalitate este de a examina ceea ce spun ei , nu actiunile lor. Acorda o atentie deosebita cuvintelor si expresiilor pe care le folosesc pentru a elimina toate indoilelie impotriva lor.

Am pregatit o lista cu 7 lucruri pe care mincinosii le rostesc

  1. “NU POATE FI DEMONSTRAT”

Acest lucru  sugereaza in totalitate ca ei au comis o greseala, dar din moment ce nu exista nici o dovada, acestia nu o vor recunoaste.

  1. “ASTA ESTE TOT DESPRE..”

Atunci cand cineva retine informatiile in mod constient va fi foarte atent cu cuvintele lui. Daca observi pe cineva care foloseste aceasta fraza, este posibil ca ei sa minta sau sa iti ascunda ceva. Daca nu, atunci nu ar fi folosit cuvantul “despre”.

3. “NU-MI AMINTESC DE ACEL/ACEST LUCRU”

Lipsa memoriei este destul de comuna pentru mincinosi. Trebuie sa fi auzit ca unul dintre cele mai challenging lucruri despre minciuni este ca trebuie sa tii evidenta lor. Daca din intamplare prinzi minciuna lor, ei vor nega pur si simplu ca au facut/zis ceva in acel context. Ii ajuta sa isi acopere inselaciunea. Destul de convenabil, nu-i asa?

  1. “NU STIU DESPRE CE VORBESTI”

Aceasta este cunoscuta sub numele de negatie imediata. Oamenii mincinosi au tendinta de a nega totul dintr-o data. Tu stii ca ei sunt constienti despre ceea ce vorbesti, dar ei nu vor sa-si asume falsitatea. Este foarte greu ca astfel de oameni sa-si accepte minciunile.

  1. “MA ACUZI PE MINE?”

Of, expresiile nevinovate de pe fetele mincinosilor cand rostesc aceste cuvinte! Zambetul acela batjocoritor de pe fata lor este doar insuportabil.

Ei o folosesc doar pentru a intoarce totul impotriva ta, pentru a parea ca tu exagerezi suspectandu-i pe ei. Procedand astfel, acestia vor porni sistemul tau de aparare si intregul scop al conversatiei se va schimba. Nu te lasa influentat de asta!

  1. “DE CE AS FACE EU ASTA?”

In loc sa raspunda la intrebarile sau comentariile tale acestia vor incepe sa iti adreseze ei intrebari. Daca incep sa iti ceara motive acestia mint cu siguranta. Ei vor incerca sa te stapaneasca cat pot de mult pentru a nu ajunge la esenta argumentelor.

  1. “CHIAR CREZI CA AS FI CAPABIL/A SA FAC ASA CEVA?”

Din nou, intreaga povara a argumentului pica asupra ta cu aceasta mica intrebare. Prin acest lucru te vor face sa te simti vinovat de ceva ce nici nu ai facut.

Persoanele mincinoase ar apela la orice mijloc pentru a-si tine secretele ascunse. Acum, daca cineva iti spune aceste lucruri, ar trebui sa stii cum sa raspunzi. Spre exemplu, daca spune ca nu-si aminteste sa fi zis/facut un lucru, poti sa-I intrebi ce anume isi aminteste. O persoana cinstita iti va raspunde fara ezitare, in timp ce un mincinos isi va lua timpul necesar sa coaca noi povesti fictionale.

Bonus: Daca vreodata esti pus intr-o situatie asemanatoare si vrei sa te convingi de adevar, un studiu arata ca daca rogi persoana implicata in discutie sa iti relateze intamplarile in ordine inversa, destul de rapid, vei putea observa daca minte sau nu.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri (FOTO)

Andreea Damian

Nu te-ai fi gândit dar iată, permanentul s-a întors în moda coafurilor anului 2019

realitatea

Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Gestul incredibil făcut de Inna de ziua ei

Tabu Tabu

Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit

Andreea Damian

Scrie un comentariu