Home > beauty > 7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

machiaj

Cei mai buni make-up artiști de la Hollywood au realizat o listă cu greșelile de machiaj pe care femeile le fac frecvent și au oferit câteva sfaturi pentru a le îndrepta.

Ruj în nuanțe închise

Multe femei poartă o nuanță închisă de ruj cu rochii albastre, ceea ce face ca buzele lor să pară subțiri. Experții recomandă folosirea unor nuanțe mai naturale.

Pudră în exces

Atenție la pudră! Prea multă poate face ca pielea să se scuameze și să se decoloreze, în special în jurul ochilor și a gurii. Cel mai bine folosește pensulă mare cu care a aplici ușor o pudră translucidă pentru a evita surplusul.

Prea multă pudră strălucitoare iluminatoare

iluminatorul tinde să se stabilească în orice riduri și evidențiază imperfecțiunile. Același lucru este valabil și pentru rujurile închise la culoare. Pentru o strălucire mai naturală, păstrați-vă pielea hidratată și fixați machiajul cu un pic de apă într-un pulverizator.

Sprâncene prea pronunțate

Sprâncenele prea întunecate sau pronunțate atrag atenția tuturor. Folosiți întotdeauna un produs pentru sprâncene într-o nuanță mai deschisă decât culoarea naturală pentru a le defini și a umple spațiile goale.

Ochi prea strălucitori

Fardurile de pleoape strălucitorare pot îmbătrâni foarte mult. Acestea accentuează  ridurile și minimizează contururile. Folosiți în schimb nuanțte mate pentru a modela ochii și a defini pliul. Dacă doriți să folosiți totuși farduri strălucitoare, păstrați o cantitate mică.

Buze date cu ruj nude

Uenori rujul mat, nude, îți face buzele să arate subțiri și pe tine mai bătrână cu 15-20 de ani.

Machiaj dezordonat

Multe femei nu-și mai refac machiajul pe parcursul zilei, iar rimelul sau linerul le curge, făcându-le să pară nedormite. E bine să arunci câteva produse de beauty în geantă și să-ți mai reîmprospătezi machiajul din când în când.

Articole asemanatoare
coafuri
Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?

1 Response

  1. Pingback : 7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc - Stiri ROmania

Comenteaza acest articol

7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

by Andreea Damian   1 min
1