Tabu
BEAUTY Slider

7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

machiaj

Cei mai buni make-up artiști de la Hollywood au realizat o listă cu greșelile de machiaj pe care femeile le fac frecvent și au oferit câteva sfaturi pentru a le îndrepta.

Ruj în nuanțe închise

Multe femei poartă o nuanță închisă de ruj cu rochii albastre, ceea ce face ca buzele lor să pară subțiri. Experții recomandă folosirea unor nuanțe mai naturale.

Pudră în exces

Atenție la pudră! Prea multă poate face ca pielea să se scuameze și să se decoloreze, în special în jurul ochilor și a gurii. Cel mai bine folosește pensulă mare cu care a aplici ușor o pudră translucidă pentru a evita surplusul.

Prea multă pudră strălucitoare iluminatoare

iluminatorul tinde să se stabilească în orice riduri și evidențiază imperfecțiunile. Același lucru este valabil și pentru rujurile închise la culoare. Pentru o strălucire mai naturală, păstrați-vă pielea hidratată și fixați machiajul cu un pic de apă într-un pulverizator.

Sprâncene prea pronunțate

Sprâncenele prea întunecate sau pronunțate atrag atenția tuturor. Folosiți întotdeauna un produs pentru sprâncene într-o nuanță mai deschisă decât culoarea naturală pentru a le defini și a umple spațiile goale.

Ochi prea strălucitori

Fardurile de pleoape strălucitorare pot îmbătrâni foarte mult. Acestea accentuează  ridurile și minimizează contururile. Folosiți în schimb nuanțte mate pentru a modela ochii și a defini pliul. Dacă doriți să folosiți totuși farduri strălucitoare, păstrați o cantitate mică.

Buze date cu ruj nude

Uenori rujul mat, nude, îți face buzele să arate subțiri și pe tine mai bătrână cu 15-20 de ani.

Machiaj dezordonat

Multe femei nu-și mai refac machiajul pe parcursul zilei, iar rimelul sau linerul le curge, făcându-le să pară nedormite. E bine să arunci câteva produse de beauty în geantă și să-ți mai reîmprospătezi machiajul din când în când.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ne-ar ajuta săptămâna de lucru mai scurtă să rezolvăm criza climatică?

Andreea Damian

Jean Paul Gaultier și-a luat rămas bun de la prezentările de modă „haute couture”

Andreea Damian

Descoperire neaşteptată despre oamenii cu părul roșcat

Andreea Damian

DIETA LUI DUMNEZEU: Cură de slăbire bazată pe principiile biblice

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Andreea Damian

Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!

1 comentariu

7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc - Stiri ROmania 2 May 2020 at 18:17

[…] Citește continuarea pe tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu