Tabu
Image default
FASHION

7 greșeli în alegerea căciulilor și a fesurilor

Iarna se apropie în curând, ceea ce înseamnă că acum este momentul să ne gândim, cum să asortăm pălăriile, căciulile și beretele noastre preferate.

Obiectele vestimentare, destinate să protejeze capul, sunt concepute nu numai pentru a ne încălzi pe vreme rece, ci și pentru a oferi imaginii un aspect trendy.

Așadar, e important să evităm greșelile pe care multe femei le fac atunci când poartă acest accesoriu.

  1. Părul ascuns după urechi

Căciula beanie vă ajută să creați un look simpatic de fiecare zi. Dar pentru asta trebuie totuși să o purtați corect. Opțiunea în care părul este băgat după urechi nu este rea. Dar, ar fi mai fain să purtați astfel de căciuli într-un mod diferit: lăsați părul pe spate, apoi faceți o cărare pe lateral sau pe mijloc. Nu ascundeți părul după urechi. Deci, este o modalitate bună să vă demonstrați bogata podoabă capilară și veți arăta cât mai natural posibil.

  1. Căciulă cu ”urechi” din blană

O căciulă din blană este considerată un simbol al luxului. Detaliile suplimentare, cum ar fi ”urechile” de protecție sau legăturile, pur și simplu, n-ar trebui să fie. Ele pot adăuga chiar și relief comic imaginii. Minimalismul și potrivirea perfectă sunt principalele criterii în alegerea căciulii din blană.

  1. Imagine supraîncărcată

Pălăriile sau căciulile, de regulă, fie completează imaginea, fie devine accentul acesteia. O ținută deja bogată în detalii, poate avea de suferit dacă este completată cu o șapcă sau pălărie. Dar, o ținută minimalistă, de exemplu, poate fi completată cu o șapcă cu cozoroc. Arată stilat și vă veți simți confortabil.

  1. Breton turtit de căciulă

Dacă turtiți bretonul cu elasticul căciulii, nu va rămâne nimic din frumoasa coafură. Mai mult decât atât, bretonul va părea de parcă este complet lipsit de volum. De aceea, aranjați căciula mai spre ceafă sau încercați să pieptănați bretonul puțin în lateral. La fel, puteți băga complet bretonul sub căciulă.

  1. Beretă în combinație cu pantaloni simpli

Bereta este mereu la modă. O puteți purta în orice fel: aranjată puțin pe o parte, clasic sau altfel, după gust. Pentru beretă altceva este important – cu ce să o combinați. Într-un ansamblu cu blugi stilați, va arăta mult mai avantajos decât cu pantaloni sport sau cu leggings negre.

  1. Căciulă cu urechi (Norfin Ushanka ) pentru fete scunde

Căciula Norfin Ushanka este soluția perfectă pentru sezonul rece. Fie ca este blană naturală sau artificială, va fi călduroasă. Dar este important să ne amintim că, în general, un astfel de model se potrivește doar fetelor cu statura înaltă. O astfel de căciulă face silueta mai ”scurtă” vizual, de aceea femeilor de statură mică nu prea se potrivesc.

  1. Model cu pompon

Pompoanele adaugă colorit căciulii beanie de bază. Aceste accesorii sunt de diferite culori și forme, dar ar trebui să urmați măsura. Pentru iubitoarele de stiluri clasice care nu doresc să atragă prea multă atenție, este mai bine să ofere unui copil căciula strălucitoare cu pompon și cozoroc original.

ARTICOLE SIMILARE

Rollasoles, pantofii ideali de dans

realitatea

Cum îți alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului

Tabu Tabu

Chanel Cruise 2022 Show | 5 lucruri de reținut de la prezentarea din Provence

Andreea Damian

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Anna Wintour îndeamnă cumpărătorii să nu considere că hainele sunt „de unică folosință”

realitatea

Crystal Renn pentru Jimmy Choo

realitatea

Scrie un comentariu