Tabu
Image default
lifestyle LIFESTYLE

7 idei de cadouri personalizate pentru un Crăciun plin de semnificație

Cadourile de Crăciun pot fi dificil de ales, mai ales dacă persoana pentru care alegi cadoul nu duce lipsă de nimic. Desigur, cu toții vrem să facem cadouri utile, dar mai ales cadouri care să fie apreciate și să aibă o semnificație. De aceea, cel mai bine este să alegeți cadouri personalizate, care să fie special făcute pentru cei dragi. Fie că este vorba despre globuri personalizate, rame foto, trofee sau un ceas de perete, aceste cadouri pot fi cu adevărat semnificative. Aceste idei personalizate de cadouri de sărbători nu sunt doar distractive, ci sunt, de asemenea, incredibil de atent și unice. Având în vedere că fiecare cadou personalizat este unic, destinatarul tău va aprecia și va înțelege că nimeni altcineva din lume nu are unul exact ca acesta.

Globuri personalizate

Pentru persoanele care iubesc Crăciunul, poți opta pentru globuri personalizate. Acestea pot fi în culorile dorite, cu sclipici sau fără. Pot avea fotografii cu persoanele dragi sau pot fi personalizate cu numele persoanei căreia dorești să i le oferi. De asemenea, pot fi personalizate cu text sau diverse forme. Niște  globuri personalizate oferite în dar sunt cadouri pe care cei dragi le vor prețui în fiecare Crăciun. Pot fi puse în brad sau pot fi folosite pentru a decora casa. Indiferent, sunt un cadou unic, special și veșnic.

Rame personalizate

Există o multitudine de modalități prin care poți personaliza o ramă. Există tot felul de rame cu nume și diverse elemente realizate din plastelină Fimo, elemente care pot fi strâns legate de amintiri frumoase avute cu cei dragi. Fotografiile sunt și ele amintiri veșnice, de care cei dragi se pot bucura mereu, exact ca și în cazul unor globuri personalizate. Când oferi în dar o ramă personalizată, cu fotografia preferată, știi că va avea un loc mereu în biblioteca persoanei căreia i-o oferi.

Cană personalizată

Cănile pot fi personalizate cu imagini sau fotografii pe care le alegi chiar tu sau pot fi modelate și le se pot adăuga elemente 3D speciale. Cele mai populare sunt cănile cadou personalizate cu animalul de companie. Există și căni personalizate cu portretul persoanei dragi. Este un cadou special și unic, dar în același timp este și util. Destinatarul cadoului se poate bucura de ceai sau cafea și să își aducă aminte de tine de fiecare dată.

Breloc personalizat

Acest cadou, la fel ca niște globuri personalizate, nu este foarte scump. Brelocurile pot fi personalizate în diferite moduri și forme. Pot fi cu nume, cu poze sau cu citate. Puteți alege un anumit timp de personalizare în funcție de ceea ce doriți să oferiți. Dar este, în continuare, un cadou util și special în același timp. Puteți opta pentru un breloc gravat dacă doriți ceva mai elegant și unic. Acestea pot fi gravate cu text sau chiar și cu imagini.

Portofel personalizat

Dacă te gândești să oferi un portofel cadou, trebuie să știi că acestea pot fi și personalizate. Fie li se adaugă o plăcuță gravată, fie se embosează cu numele sau inițiala dorită. Poate fi o metodă specială prin care să transformi un banal portofel într-un cadou cu adevărat unic și cu semnificație.

Agendă personalizată

Un jurnal sau o agendă personalizată poate fi o altă idee foarte bună pentru un cadou personalizat, de Crăciun. Agendele sunt foarte practice, iar dacă știi că persoana careia vrei să o oferi scrie mult sau ține un jurnal, cu atât mai mult poate fi o idee bună. De asemenea, poate fi o idee bună de cadou și pentru o persoană care are nevoie să se organizeze. O poți personaliza într-un mod semnificativ și reprezentativ pentru persoana căreia i-o oferi.

Brățară personalizată

Poate printre cele mai populare cadouri personalizate sunt brățările. Acestea pot fi personalizate în diverse feluri și cu diverse lucruri. Tot ce trebuie să faci este să te decizi asupra unui stil. Cu siguranță va fi un cadou îndrăgit de persoana căreia i-o oferi.

ARTICOLE SIMILARE

You will meet a dark tall stranger – Colectia de retete Woody Allen 2010

realitatea

Mama lui Kim Kardashian, desfigurata de botox!

VICTOR SLAV: Catalina va fi mereu inaintea Biancai Dragusanu! FOTO

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Andreea Damian

Sherlock Holmes – homosexual în noul film al lui Guy Ritchie

realitatea

Care-s beneficiile în a fi părăsit?

Scrie un comentariu