Home > Slider > 7 vedete de la Hollywood pe care le urmaresti si obiceiurile lor proaste

7 vedete de la Hollywood pe care le urmaresti si obiceiurile lor proaste

Este cert ca vedetele de la Hollywood trebuie sa fie mereu cu ochii in o suta de parti si sa aiba o imagine impecabila 24/24, caci mereu gura lumii este gata sa le critice. Cu toate acestea, tot oameni sunt si ele, iar lucru fara cusur nu exista. Se pare ca si celebritatile au defectele lor si obiceiuri proaste de parca nu pot scapa deloc. Ce defecte au? Despre ce vedete vorbim? V-am trezit interesul? Haideti sa descoperim impreuna!

Britney Spears

Frumoasa cantareata a trecut prin multe stadii de-a lungul carierei. Prea grasa, prea slaba, rasa in cap sau dependenta de droguri, Britney a reusit insa sa se mentina pe pozitii si sa faca fata stresului. Cu toate acestea, se pare ca situatiile tensionate si-au pus amprenta asupra cantaretei, caci acesta are un obicei de care nu se poate descotorosi… isi roade unghiile! Oricat ar incerca sa se controleze, se pare pare ca Britney nu se poate abtine si isi roade unghiutele!

Sarah Jessica Parker si Halle Berry

Sarah Jessica Parker are un defect des intalnit in randul oamenilor: isi roade obrajii pe interior. Sa fie emotiile, stresul, oboseala, Sarah nu poate scapa de acest obicei! In schimb, Halle Berry isi musca buzele. Frumoasa actrita nu poate scapa nici in ruptul capului de acest obicei inestetic. Pacat de buzele ei voluptoase!

Cameron Diaz si Katty Perry

O femeie trebuie sa “tina casa” si sa faca mereu curatenie, pentru a avea un camin ingrijit, insa ce se intampla cand curatenia devine o obsesie? Se pare ca aceasta obsesie nu a ocolit nici vedete, precum actrita Cameron Diaz sau cantareata Katty Perry. Cele doua nu suporta deloc dezordinea sau mizeria, iar Cameron deschide usile institulor publice doar cu coatele!

Kylie Jenner si Rihanna

Se pare ca cele doua vedetele super cunoscute au ceva in comun: dependenta de retelele de socializare. Cele doua nu pot sta fara a posta pe Instagram, Facebook sau Twitter macar cateva poze, status-uri sau clipuri zilnic. Sa fie aceasta cauza pentru care vedetele Hollywood au milioane de urmaritori?

Ce parere aveti, va asteptati ca Sarah Jessica Parker sa is muste obrajii sau ca frumoasa Katty Perry sa fie obsedata de curatenie? Ei bine, nici noi!

Articole asemanatoare
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor
Cupluri celebre care s-au intalnit pe site-urile de socializare
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

Loading...

Comenteaza acest articol

7 vedete de la Hollywood pe care le urmaresti si obiceiurile lor proaste

by realitatea   1 min
0