Home > Agenda > La 86 ani, tataie HEFNER se insoara cu o tanara de 26! FOTO sexy cu mireasa!

La 86 ani, tataie HEFNER se insoara cu o tanara de 26! FOTO sexy cu mireasa!

“Mos” Hef o comite din nou! Potrivit tmz.com, “tăticul Playboy” și Crystal Harris au anunțat că se căsătoresc de Anul Nou, iar evenimentul de anunță unul extravagant, la care vor participa cei mai sexy “iepurași” și rudele celor doi.

Hugh Hefner și Crystal au plănuit și anul trecut să ajungă la altar, însă, cu doar câteva zile înainte de nuntă, blonda a fugit din conacul Playboy Mansion, a dpua zi amanetandu-si inelul de logodna de 100.000 $ . Despărțirea celor doi nu a durat însă foarte mult, pentru că blonda sexy s-a întors la “tăticul” ei câteva luni mai târziu și a declarat că, în ciuda diferenței de 60 de ani care există între ei, dragostea sa pentru Hefner “nu poate fi descrisă în cuvinte”.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris, actuala  logodnică a sa, a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009. Hugh  Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 – 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010. De-a lungul anilor, Hefner a  recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy,  însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Crystal  Harris “a devenit exclusivă”

 

Articole asemanatoare
playboy
Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție
dolly parton
Dolly Parton, pe coperta revistei Playboy la 75 de ani
Hugh Hefner
Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $
Donald Trump
Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

Comenteaza acest articol

La 86 ani, tataie HEFNER se insoara cu o tanara de 26! FOTO sexy cu mireasa!

by realitatea   1 min
0