Tabu
Image default
lifestyle

La 86 ani, tataie HEFNER se insoara cu o tanara de 26! FOTO sexy cu mireasa!

“Mos” Hef o comite din nou! Potrivit tmz.com, “tăticul Playboy” și Crystal Harris au anunțat că se căsătoresc de Anul Nou, iar evenimentul de anunță unul extravagant, la care vor participa cei mai sexy “iepurași” și rudele celor doi.

Hugh Hefner și Crystal au plănuit și anul trecut să ajungă la altar, însă, cu doar câteva zile înainte de nuntă, blonda a fugit din conacul Playboy Mansion, a dpua zi amanetandu-si inelul de logodna de 100.000 $ . Despărțirea celor doi nu a durat însă foarte mult, pentru că blonda sexy s-a întors la “tăticul” ei câteva luni mai târziu și a declarat că, în ciuda diferenței de 60 de ani care există între ei, dragostea sa pentru Hefner “nu poate fi descrisă în cuvinte”.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris, actuala  logodnică a sa, a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009. Hugh  Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 – 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010. De-a lungul anilor, Hefner a  recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy,  însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Crystal  Harris “a devenit exclusivă”

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce nebunii vrea sa faca DAN DIACONESCU la Oltchim! Detalii incredibile!

realitatea

Christian Louboutin

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Zoli Toth: “Timeea m-a dat pe spate de la primul zâmbet”

realitatea

Manfred Kets de Vries, călăuza vremurilor iraționale

realitatea

Lincoln pe DVD din 5 iunie

Marcel Barbut, proprietar Adeplast: “Nu am acceptat sa vand dintr-un motiv simplu: imi place sa conduc”

realitatea

Scrie un comentariu