Home > Agenda > stiri > Dove relansează gama Dove Intense Repair

Dove relansează gama Dove Intense Repair

Dove îţi oferă bucuria de a avea un păr mai puternic și mai strălucitor. Noua gamă Dove Intense Repair, ce are la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES, ajută la refacerea keratinei, proteina vitală a firului de păr.

Repară firul de păr, la nivel celular, în doar 2 săptămâni pentru ca tu să îţi poţi exprima creativitatea cu ajutorul celor mai frumoase coafuri.

Părul uscat poate fi greu de aranjat, tern și aspru, însă este și primul semn de deteriorare și eventuală vulnerabilitate, deoarece este mai expus ruperii și vârfurilor despicate. 

În timp ce şamponul Dove Intense Repair curăță și îngrijește delicat părul degradat, balsamul Intense Repair reconstuiește firul de păr la nivel celular și previne despicarea vârfurilor. Pentru mai multă îngrijire, încercă balsamul-tratament Dove Intense Repair cu dublă acțiune, ce repară firul de păr în profunzime și îl face mai rezistent.

Oferă-i părului tău cel puţin o dată  pe săptămână repararea intensă de care are nevoie, pentru a deveni frumos şi revitalizat. Bucură-te de masca regeneratoare Dove Intense Repair pentru un păr până la de 10 ori mai rezistent împotriva deteriorării.²

Dove îţi oferă bucuria de a avea un păr mai puternic și mai strălucitor. Frumuseţea vine din atenţia acordată ritualului zilnic de îngrijire, în care menținerea părului sănătos și strălucitor are un rol special.


Comenteaza acest articol

Dove relansează gama Dove Intense Repair

by   1 min
0