Home > Slider > 9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

transformări

Indiferent că e vorba despre tăierea părului, machiaj sofisticat sau diete drastice de slăbit sau îngrășat, mulți actori fac sacrificii uriașe pentru ca interpretarea lor să fie cât mai autentică. Dar uneori cu greu poți identifica actorul din spatele măștilor.

De-a lungul timpului, vedetele de la Hollywood și-au surprins fanii prin transformările incredibile la care au fost supuși. Vă invităm să urmăriți o galerie foto care va expune câteva dintre cele mai șocante dar reușite, să zicem, transformări, făcute de dragul artei – cinematografia.

Cu toții știm că Johnny Depp este un personaj versatile și cu multă priză la public. Dar probabil nu ar fi el dacă nu și-ar ascunde chipul deja chinuit de riduri și cearcăne sub o mască fantastică, realizată de adevărați maeștri. Vi-l amintiți probabil pe Gellert Grindelwald, din filmul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, care va apărea pe marele ecran în luna noiembrie a acestui an. Sau de faimoșii Edward Scissorhands (1990) și Jack Sparrow, personajul principal din seria „Pirații din Caraibe”.

Despre Rebecca Romijn se știu foarte puține. Doar fanaticii cunosc faptul că actrița de 45 de ani a fost prima Mystique din seria X-Men. A jucat de altfel în trei filme ale seriei.

Zoë Saldaña a reușit cele mai tari transformări în filmele „Guardians of the Galaxy”, cu rolul Gamorei, sau în „Avatar”, unde a interpretat-o pe Princess Neytiri, o femeie umanoidă din specia Na’vi de pe planteta Pandora.

Sofia Boutella a făcut un rol impresionant în „The Mummy” (2017), unde a interpretat-o pe Princess Ahmanet/The Mummy. Din păcate, filmul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Actrița a jucat-o și pe Jaylah în „Star Trek Beyond” (2016), iar transformarea a fost și mai spectaculoasă.

Cine ar fi crezut că Hugh Grant este atât de cameleonic? Actorul britanic a jucat nu mai puțin de șase roluri diferite în filmul „Cloud Atlas” (2012), inclusive Kona Chief.

De transformări incredibile a avut parte și Helena Bonham Carter, cu rolurile Red Queen, în „Alice in Wonderland” (2010) și „Alice Through the Looking Glass” (2016), și o vrăjitoare, în „Big Fish” (2003).

Nu filmul „Suicide Squad” (2016) i-a adus Oscarul lui Jared Leto, dar producția a obținut mult râvnita statuetă pentru cel mai bun machiaj și hairstyling.

Elizabeth Debicki, în rolul prințesei Ayesha în „Guardians of the Galaxy Vol. 2” (2017). Actrița a mai fost văzută în filmele „The Great Gatsby” (2013) și „Valerian and the City of a Thousand Planets” (2017).

Charlize Theron a fost de nerecunoscut în „The Monster” (2003). Actrița sud-africană a jucat rolul unei criminale în serie. Ea a fost nevoită să se îngrașe, să poarte dinți falși și să-și ascundă sprâncenele sub machiaj.

 

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante
Charlize Theron
Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Charlize Theron
Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Comenteaza acest articol

9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

by Andreea Damian   2 min
0