Home > Sex-Relatii > 9 partide de sex care s-au terminat penibil

9 partide de sex care s-au terminat penibil

01. Rachel. Era dimineața nunții mele și fix când mă pregăteam să plec de acasă spre coafor și celelalte programări am primit un telefon de la fostul meu logdnic care îmi spunea că nu se simte deloc bine și că vrea să trec neapărat pe la el. Mi-am amânat puțin programările, am mințit pe toată lumea și m-a dus la el. Să nu uit să vă spun, dar eu îl părăsisem pe el chiar în ziua nunții. Am ajuns la el acasă și mi-a spus că vrea să fie ultimul bărbat cu care fac sex înainte de a mă căsători. Arăta extrem de bine, de asta mă și logodisem cu el, așa că am am acceptat și am avut parte de una dintre cele mai sălbatice partide de sex. Apoi am plecat la nuntă. Seara, în timpul petrecerii, pe unul dintre monitoarele amplasate în sală a început, din senin, să curgă înregistrarea partidei noastre de sex, cu sonor cu tot, iar fostul logodnic avusese grijă ca toată lumea să înțeleagă că partida avusese loc în acea dimineață. Soțul a anulat căsătoria, iar părinții m-au pus să plătesc nunta integral, cam 70.000 de dolari. Ce să mai zic? O singură partidă de sex mi-a schimbat complet viața.

02. John. Rămăsesem acasă doar cu prietena mea ca să avem grijă de frățiorul meu mai mic. Cum acesta se dusese să se culce, am început să facem prostii pe canapeaua din sufragerie. Ne-am încins foarte tare, așa că ne-am scos hainele și am început să facem sex. Când eram în mijlocul acțiunii, chiar în urechea mea am auzit urletele fratelui mai mic. Am crezut că am traumatizat copilul și nu știam ce să fac pentru că eram complet dezbrăcat, iar iubita mea începuse să râdă în hohote. M-am îmbrăcat cum am putut și l-am liniștit pe cel mic. Așa am aflat că nu eu îl traumatizasem, ci că se tăiase la deget la el în cameră și de asta urla. Mai rău a fost a doua zi când el le-a spus alor mei că eu și prietena mea ne pregăteam de băiță pe canapeaua din sufragerie.

03. Monica. (Acum urmează și povestea cu surioara ca să vedeți că fetele sunt mai rele și mai precoce.) Într-o seară am rămas acasă cu iubitul meu ca să avem grijă de soră-mea care avea la vremea respectivă cam șase ani. Ea a zis că vrea să se uite la desene animate la ea în cameră așa că i-am îndeplinit dorința, iar noi am început să ne destrăbălăm la mine în cameră. Am început să facem sex și a fost foarte bine până când pe ușă a năpustit tata venit direct de la nunta la care plecase. L-am întrebat de ce s-a întâmplat și mi-a spus că îl sunase soră-mea ca să-i spună că noi facem prostii, iar ea stă singură și se plictisește.

04. Francesca. Eu și iubitul meu din tinerețe eram obișnuiți să facem sex extrem. Iar de data aceasta chiar a fost. El mi-a spus că arăt foarte sexy în rochia de la banchet, pe care eu o consider o porcărie, așa că m-am îmbrăcat cu ea, iar el m-a legat de pat cu niște cătușe și s-a îmbrăcat cu o pereche de chiloți de-ai mei. Nu eram singuri acasă, iar acum planul nostru sexy mi se pare chiar stupid. El dansa lasciv prin cameră, eu chicoteam și îl îmbiam spre pat, dar n-a mai apucat să vină pentru că a intrat maică-mea care mi-a zis să dăm repede pe Saturday Night Live. Iubitul meu pralizase și tot cea putut face a fost să arunce o pătură peste mine. Nu mi se vedea capul și nici cătușele, ci doar partea de jos a rochiei și pantofii cu toc. Ca și cum scena ar fi fost una normală, maică-mea tot insista să ne uităm la SNL, iar eu urlam ca din gură de șarpe să iasă din cameră. A ieșit și, din fericire, nu a adus niciodată subiectul în discuție.

05. Nick. Am avut, la un moment dat, o iubită extrem de frumoasă. O iubeam, mă iubea, totul era minunat. A venit și vremea să mă prezinte familiei și am rămas ului de cît de bine arăta mama ei. Familia m-a plăcut instantaneu. Ne-am împrietenit la cataramă așa că ajunsesem să stau destul de mult timp pe la ei pe acasă. Într-o seară ea a plecat până la o prietenă, iar tatăl ei și-a amintit că trebuia să termine un proiect cu un coleg chiar dacă băusem împreună cu mine vreo două pahare de whisky. Așa că am rămas acasă doar cu mama și am băut în continuare. Eu, că doamna nu punea alcool pe limbă. Nu știu cum am început să flirtăm, iar până la sex nu a mai fost decât un pas. Åži cum eram eu cu viitoarea soacră în plină acțiune în cameră au intrat iubita mea și tatăl ei. A fost un megascandal. Ce se întâmplase? Doamna suferea de nimfomanie și se tratase ani la rând, iar cei doi puseseră la cale un test pe spinarea mea. Doamna n-a trecut testul. Pe mine m-au dat afară fără drept de apel, iar pe ea au internat-o din nou.

06. Angela.
Câinele fostului meu iubit era înnebunit după chiloți. Îi rodea ori de câte ori prindea vreo pereche. În rest era extrem de disciplinat și ordonat pentru că mama iubitului meu era maniacă cu curățenia. Într-o zi am fost invitată la masă, dar cum ni s-a spus că prânzul va fi gata în 45 de minute am mers în camera iubitului meu și am început să facem sex silențios. Ca să nu avem probeleme, Mike (iubitul) dăduse câinele afară din cameră înainte de a începe toiul acțiunii. Nici n-am apucat să terminăm treaba că am auzit o bătaie în ușă și pe mama lui spunând foarte serios "dacă nu vă deranjez, masa e gata". Am început repede să ne îmrăcăm, problema era că nu-mi găseam lenjeria intimă. Ne-am gândit că cine știe pe unde or fi nimerit așa că mi-am tras blugii pe mine și am coborât. În mijlocul bucătăriei, langă masa la care erau așezați toți membrii familiei într-o tăcere mormântală, era câinele care îmi molfăia chiloții. A fost mai mult decât jenant.

07. Cristian. Acum vreo 10 ani am stat în chirie la un bătrân de vreo 80 de ani. Eram în floarea vârstei, iar fetele erau înnebunite după mine, deci nu dormeam niciodată singur. Într-o zi mi s-a înfundat WC-ul, i-am spus bătrânului și am plecat la facultate. În acest timp, el a chemat o firmă de instalatori care au rezolvat problema. Când m-am întors proprietarul mi-a zis: "N-am știut că ești un clovn frustrat!". Eu am făcut o mutră mirată, iar el văzând asta a continuat: "Altfel nu îmi explic de ce ai aruncat atâtea baloane bune în toaletă". No comment.

08. Richard. Petrecerea de Halloween a fost mereu preferata mea în facultate pentru că se termina mereu cu o partidă de sex. În 2003 am hotărât să o facem la un han unde hangiul își speria de moarte clienții. Doar în seara aia, evident. Așa auzisem și eram dornici de senzații tari. Nu e nevoie să mai spun că m-am făcut praf. Am agățat o tipă, eram foarte excitat, dar mi-am dat seama că eram prea obosit pentru sex, așa că am ieșit afară ca să-mi rezolv problema singur și cu mâna mea. Fix lângă ușa de la intrare. După vreo trei minute eram gata să termin, dar am auzit pe cineva ieșind, așa că am fugit spre niște boscheți de lângă han, iar în 20 de secunde eram satisfăcut. Apoi era să mor! Pentru că din tufiș a ieșit un tip de două ori mai mare decât mine, furios și plin de spermă pe față. Era hangiul și se ascunse acolo pentru că ăla era tufișul preferat de cupluri, iar el pregătea o surpriză horror și nu și-a dat seama ce făceam eu.

09. Anna. Soțul meu e unul dintre cei mai buni chirurgi din oraș. Într-o dimineață în timpul unei partide de sex, i-a sunat telefonul și a trebuit să plece de urgență la spital. Așa că am rămas nesatisfăcută, iar o sticlă de apă de plastic de pe noptieră mi s-a părut la momentul respectiv extrem de apetisantă. Am luat-o și am început să mă masturbez cu ea. Eram în al nouălea cer când mi-am dat seama că, prin ușa uitată deschisă de soțul meu, mă privea mătușa mea de 68 de ani. Am murit de rușine. A trebuit să ies, totuși din cameră, iar când m-am întâlnit cu ea la bucătărie mi-a spus că ar fi mult mai indicat să folosesc un vibrator. Am râs amândouă cu lacrimi.

Articole asemanatoare
roboții pentru sex
Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei
sex
Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus
sex
Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului
sexul
Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Comenteaza acest articol

9 partide de sex care s-au terminat penibil

by realitatea   6 min
0