Home > Slider > 9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

Unul dintre cele mai controversate dar și lăudate filme – Brokeback Mountain – a fost un real succes. Nu ți-ai fi imaginat că producătorii s-au zbătut foarte mult să distribuie un actor cunoscut în rolul principal. Înainte ca filmul să ajungă în mâinile regizorului Ang Lee, un alt regizor, Gus Van Sant a lucrat la proiect și a încercat să-i angajeze pe: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Matt Damon, Ryan Phillippe. Toți l-au refuzat.

Într-un final Heath Ledger a primit rolul fermierului Ennis și apoi, a primit nenumărate nominalizări pentru premii și a fost lăudat pentru performanțele sale.

Dar au mai fost vedete care au pierdut trenul din cauză că au refuzat un rol major care nu li se părea potrivit.

John Lithgow a refuzat rolul Jokerului din Batman, jucat până la urmă de Jack Nicholson. Filmul lui Tim Burton din 1989 a devenit blockbuster. Pe lângă faimă, rolul Joker i-a adus lui Jack Nicholson 100 de milioane de dolari, ceea ce nu e rău deloc.

Emma Watson a refuzat rolul din La La Land. Sean Connery a refuzat rolul lui Gandalf din Stăpânul Inelelor. În schimb, rolul a mers mănușă pentru Sir Ian McKellen care a fost nominalizat chiar și la Oscar pentru rolul său.

Christina Applegate a refuzat rolul din Blonda de la Drept. În schimb, rolul Elle Woods i-a revenit lui Reese Whiterspoon și a fost apoi nominalizată pentru performanța sa la Golden Globe.

John Travolta a refuzat să fie Forrest Gump. Tom Hanks, cel care a luat apoi proba pentru rol a câștigat și un premiu Oscar pentru interpretare. Nici Travolta n-a dus-o chiar rău, a jucat în același an în filmul Pulp Fiction. Ce-i drept, filmul lui Hanks a luat șase premii Oscar iar Pulp Fiction doar unul.

Warren Beatty ar fi trebuit să joace în Kill Bill, în rolul principal însă a refuzat și astfel, David Carradine a ajuns să joace în locul său. Motivația lui Beatty a fost un concediu pentru China pe care-l rezervase cu mult timp înainte să știe de filmul Kill Bill și în care nu dorea să-și lase copiii singuri.

Will Smith a refuzat rolul din Django Unchained și așa a ajuns Jamie Foxx să fie actor principal în filmul lui Tarantino.

Julia Roberts nu a vrut să joace în Shakespeare îndrăgostit, rol pentru care Gwyneth Paltrow a luat un Oscar însă a recuperate cu un Oscar pentru rolul principal din Erin Brockovich.

Nicolas Cage nu a vrut să fie luptătorul principal din The Wrestler așa că Mickey Rourke a jucat impecabil în locul său.

Articole asemanatoare
vancață
10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță
Filme despre sport
Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe
filme epidemii
Zece filme despre epidemii și pandemii
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele

Comenteaza acest articol

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

by realitatea   2 min
0