Tabu
Image default
PEOPLE Slider

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

Unul dintre cele mai controversate dar și lăudate filme – Brokeback Mountain – a fost un real succes. Nu ți-ai fi imaginat că producătorii s-au zbătut foarte mult să distribuie un actor cunoscut în rolul principal. Înainte ca filmul să ajungă în mâinile regizorului Ang Lee, un alt regizor, Gus Van Sant a lucrat la proiect și a încercat să-i angajeze pe: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Matt Damon, Ryan Phillippe. Toți l-au refuzat.

Într-un final Heath Ledger a primit rolul fermierului Ennis și apoi, a primit nenumărate nominalizări pentru premii și a fost lăudat pentru performanțele sale.

Dar au mai fost vedete care au pierdut trenul din cauză că au refuzat un rol major care nu li se părea potrivit.

John Lithgow a refuzat rolul Jokerului din Batman, jucat până la urmă de Jack Nicholson. Filmul lui Tim Burton din 1989 a devenit blockbuster. Pe lângă faimă, rolul Joker i-a adus lui Jack Nicholson 100 de milioane de dolari, ceea ce nu e rău deloc.

Emma Watson a refuzat rolul din La La Land. Sean Connery a refuzat rolul lui Gandalf din Stăpânul Inelelor. În schimb, rolul a mers mănușă pentru Sir Ian McKellen care a fost nominalizat chiar și la Oscar pentru rolul său.

Christina Applegate a refuzat rolul din Blonda de la Drept. În schimb, rolul Elle Woods i-a revenit lui Reese Whiterspoon și a fost apoi nominalizată pentru performanța sa la Golden Globe.

John Travolta a refuzat să fie Forrest Gump. Tom Hanks, cel care a luat apoi proba pentru rol a câștigat și un premiu Oscar pentru interpretare. Nici Travolta n-a dus-o chiar rău, a jucat în același an în filmul Pulp Fiction. Ce-i drept, filmul lui Hanks a luat șase premii Oscar iar Pulp Fiction doar unul.

Warren Beatty ar fi trebuit să joace în Kill Bill, în rolul principal însă a refuzat și astfel, David Carradine a ajuns să joace în locul său. Motivația lui Beatty a fost un concediu pentru China pe care-l rezervase cu mult timp înainte să știe de filmul Kill Bill și în care nu dorea să-și lase copiii singuri.

Will Smith a refuzat rolul din Django Unchained și așa a ajuns Jamie Foxx să fie actor principal în filmul lui Tarantino.

Julia Roberts nu a vrut să joace în Shakespeare îndrăgostit, rol pentru care Gwyneth Paltrow a luat un Oscar însă a recuperate cu un Oscar pentru rolul principal din Erin Brockovich.

Nicolas Cage nu a vrut să fie luptătorul principal din The Wrestler așa că Mickey Rourke a jucat impecabil în locul său.

ARTICOLE SIMILARE

Momentul perfect sa te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel national

realitatea

Cristina Ich și Alex Pițurcă au făcut botezul fiului după noile reguli

Tabu Tabu

Bărbați „însărcinați”, pe podium la o prezentare de modă din Londra

Andreea Damian

A ajutat la salvarea copiilor din peștera inundată, dar prima sa misiune s-a încheiat tragic

Andreea Damian

Sarah Michelle Gellar își cere scuze după ce și-a ofensat neintenționat fanii

realitatea

Anca Serea și-a scos copiii la plimbare în pădure

Tabu Tabu

Scrie un comentariu