Tabu
lifestyle

Energizeaza-te si castiga cu Secom

Alive!(fara fier) de la Secom este mai mult decat un complex de vitamine si minerale, continand peste 130 de nutrienti care iti asigura aportul zilnic necesar de energizanti vegetali si protectori ai organismului. Compozitia produsului natural Alive! (fara fier) cuprinde 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 12 extracte din fructe, 12 extracte din legume, 13 extracte din plante verzi, 12 extracte din ciuperci, 12 enzime digestive si 16 antioxidanti.

Acest produs contine cei mai eficienti nutrienti din legume si fructe, extrasi in urma unui proces realizat la temperaturi foarte scazute, pentru a conserva toate proprietatile lor extraordinare.

Alive! (fara fier) are efect antioxidant de patru ori mai puternic decat alte produse similare prezente pe piata din Romania, ajutandu-ti organismul sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi.

Inscrie-te in concurs si poti fi unul din cei 8 castigatori ai meganutrientului Alive!

Lasa un comentariu in cadrul acestui articol si spune-ne ce alimente folosesti pentru a te energiza natural, apoi imprieteneste-te cu Secom Romania pe Facebook.

Perioada de desfasurare a concursului este : 20 iunie – 15 iulie. In fiecare saptamana se extrag prin tragere la sorti doi castigatori, in zilele de: 27 iunie, 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie

Castigatorul din 27 iunie: Mironeasa Alina-Elena, Scinteie Iuliana

Castigatorul din 4 iulie: Roxana Dumitrascuta, Andreea Mihaela

Castigatorul din 11 iulie: Nichitean Mirabela, Nicolae Oana Gabriela

Castigatorul din 18 iulie: Andreea Manolache, Alex Caldarescu


citeste regulamentul oficial al concursului

ARTICOLE SIMILARE

Greul continuă

realitatea

Love story 3: Iubirea

realitatea

O femeie vorbește la mobil într-un film de-al lui Chaplin – VIDEO

realitatea

Afla ce mananca Andreea Banica la cina!

Michael Jackson ținea în brațe o păpușă când a murit

realitatea

Romanii iubesc in secret

realitatea

119 comentarii

Scrie un comentariu