Tabu
Image default
PEOPLE

Sara Comisan și Mihai Alexandru au lansat piesa „O iau ca pe un cadou”

La doar 13 ani Sara Comisan a lansta piesa „O iau că pe un cadou”, la care Mihai Alexandru a făcut muzica, versurile și orchestrația, director de imagine și colorizare a fost Bogdan Dima iar montajul și editarea le-a făcut tot Mihai Alexandru. “Numele meu e Sara Maria Comisan, am 13 ani și sunt în clasa a Vll-a la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță din București. Cu domnul compozitor Mihai Alexandru am început să lucrez cam de la 5-6 ani. După fiecare melodie învățată meregeam cu doamna profesor Cristina Manoliu Săvulescu la studioul de înregistrări și o imprimăm. Va dați seama că fiind micuța mă simțeam o adevărată vedetă, îmi plăcea mult, mă simțeam mare cântăreață.. Și așa am început să lucrăm, până am ajuns să facem împreună și videocipuri. Mă mai și certă câteodată, așa constructiv, dar eu nu mă supăr. E o mare plăcere să ai în preajmă asemenea oameni deosebiți de la care poți învața multe lucruri și cu care te poți sfătui”, ne-a spus ea.

mihai alexandru si sara comisan“Am filmat 2 videoclipuri pentru piesele compuse de domnul compozitor Mihai Alexandru, e vorba de piesa „E nevoie de o schimbare”, cu care am obținut Trofeul Creație – Mamaia Copiilor în 2017 și am cântat împreună cu Angela și Luca. În videoclip veți vedea că nouă ni s-au alăturat dansatori, un chitarist, un toboșar. Am fost o echipă super! Cel de-al 2 lea videoclip a fost realizat pentru melodia „O iau că pe un cadou” – o piesă ritmată și plină de viață. Sunt foarte fericită că am o compoziție scrisă special pentru mine, a fost un cadou minunat de ziua mea de naștere, când am împlinit 13 ani. Iubesc melodia aceasta! Mă simțit norocoasă pentru că mi s-a îndeplinit dorința. Tot la capitolul videoclipuri vă pot spune că am avut un rol mai mititel într-un alt videoclip realizat de domnul Mihai Alexandru, în care eu eram un băiat, care împărțea ziare.

sara la mareAici a fost foarte amuzant pentru că trebuia să am pistrui și să port o șapcă pe cap, eu având părul lung. Țîn minte că doamna de la coafor s-a chinuit ceva timp până mi-a fixat kilometrul de par pe sub șapca aceea. E vorba de videoclipul „Cântă toată mahalaua”, melodie care a fost compusă tot de domnul compozitor Mihai Alexandru și cântată de domnul Aurelian Temișan. Am lucrat cu o echipă de profesioniști, iar clipurile video le găsiti pe Youtube, în colecția Al Mike Pepiniera”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion s-a întors cu 3 piese noi și un turneu muzical

Andreea Damian

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”

Andreea Damian

Pasiunea extravagantă a Mihaelei Rădulescu. Cum a reușit vedeta să-și distrugă accesorii de mii de euro

Tabu Tabu

Cum și-a speriat Adrian Nartea familia și fanii

Tabu Tabu

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Scrie un comentariu