Home > concurs > Ţinuta de cocktail, Alexandra!

Å¢inuta de cocktail, Alexandra!


Loading...

3 Responses

 1. chicfashionista

  Singura rochie care a respectat si s-a incadrat in tema data.Imi place ca se evidentiaza prin croiul spectaculos si prin aplicatia sofisticata si mi-o si imaginez confectionata dintr-un material pretios, iar lungimea si culoarea sunt perfecte.Felicitari!Mult succes!!!

 2. Tuca

  Mã bucur sã constat ca inafara de imaginatie, Alexandra este printre foarte putinele participante care se se bazeaza si pe cunoasterea dress code.
  Dacã in viata de zi cu zi, diverse motive (financiare,sentimentale.,de (inc)culturã, comportament,etc) ne fac sã mai…uitãm (?!) de acest cod, el devine OBLIGATORIU pentru oricine aspira la statutul de fashiondesigner. Nu ca sã fie urmat orbeste, ci ca sã fie “interpretat”…inteligent si creativ.

 3. Tuca

  Draga mea, esti printre foarte putinele participante care au auzit de si chiar aplica, faimosul dress code! La urma urmei, fiecare cu talentul sãu, dar am vãzut si citit pe site TERIBILISME jenante pentru cineva care se vrea fashiondesigner ! YSL s-ar rãsuci in groapã, Valentino, Armani, Donna Karan si altii…ca ei, ar fi dat de mult faliment cu asemenea idei ! In schimb, panseurile in englezã, abundã !
  Or tine loc de…CULTURA si BUN SIMT ?

Comenteaza acest articol

Å¢inuta de cocktail, Alexandra!

by realitatea   <1 min
3