Home > beauty > A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

dinți
Cheltuim sute de lei pentru albirea dinților. Procedurile sunt destul de costisitoare și trebuie repetate din nou și din nou. Dar uităm că bucătăria e plină de produse care ne pot ajuta să avem un zâmbet de la Hollywood.

Din fericire, există câteva remedii naturale de albire a dinților pe care le puteți prepara cu ușurință acasă. Am selectat 3 dintre ele. Iată-le!

Ghimbir și sare

Se pasează o bucată mică de ghimbir, peste care se adaugă ¼ linguriță de sare. Se taie o felie de lămâie și se stoarce sucul ei pste amestecul de ghimbir și sare. Se amestece bine și se aplică pe dinți cu ajutorul periuței de dinți.

Frunze de mentă și ulei de cocos

Se toacă foarte bine frunzele și se adaugă în uleiul de cocos. Amestecul se aplică pe dinți cu o periuță de dinți. Nu folosiți multă mentă, 3-5 frunze este mai mult decât suficient.

Oțet și bicarbonat

Amestecați 1 linguriță de oțet de mere cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu. Amestecați-le până se formează o pastă. Periați dinții cu această pasta și clătiți gura cu multă apă.

ATENȚIE! Toate aceste remedii trebuie utilizate cu atenție. Folosiți aceste metode de 2-3 ori pe săptămână timp de câteva săptămâni cu pauze. Dacă începeți să simțiți durere sau sensibilitatea dinților crește, opriți imediat procedura.

Articole asemanatoare
Ciudățenie în manichiură – unghii care arată ca molarii
Ceaiul care îți distruge dinții. Îl consumi adesea la birou
Aparatul dentar – solutia potrivita pentru o dantura sanatoasa
Implantul dentar in istorie. Cum isi inlocuiau stramosii nostri dintii

A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

by Andreea Damian   1 min
1