Tabu
BEAUTYSlider

A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj

Cheltuim sute de lei pentru albirea dinților. Procedurile sunt destul de costisitoare și trebuie repetate din nou și din nou. Dar uităm că bucătăria e plină de produse care ne pot ajuta să avem un zâmbet de la Hollywood.

Din fericire, există câteva remedii naturale de albire a dinților pe care le puteți prepara cu ușurință acasă. Am selectat 3 dintre ele. Iată-le!

Ghimbir și sare

Se pasează o bucată mică de ghimbir, peste care se adaugă ¼ linguriță de sare. Se taie o felie de lămâie și se stoarce sucul ei pste amestecul de ghimbir și sare. Se amestece bine și se aplică pe dinți cu ajutorul periuței de dinți.

Frunze de mentă și ulei de cocos

Se toacă foarte bine frunzele și se adaugă în uleiul de cocos. Amestecul se aplică pe dinți cu o periuță de dinți. Nu folosiți multă mentă, 3-5 frunze este mai mult decât suficient.

Oțet și bicarbonat

Amestecați 1 linguriță de oțet de mere cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu. Amestecați-le până se formează o pastă. Periați dinții cu această pasta și clătiți gura cu multă apă.

ATENȚIE! Toate aceste remedii trebuie utilizate cu atenție. Folosiți aceste metode de 2-3 ori pe săptămână timp de câteva săptămâni cu pauze. Dacă începeți să simțiți durere sau sensibilitatea dinților crește, opriți imediat procedura.

ARTICOLE SIMILARE

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Andreea Damian

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer. Motivul real pentru care au rămas căsătoriți

Andreea Damian

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, probleme în Grecia

Andreea Damian

Detoxifierea pielii după sărbători: sfaturi de la dermatolog pentru a recăpăta un ten luminos

Andreea Damian

L-™Oréal Paris lansează Men Expert

realitatea

Cine este WRS, artistul care va reprezenta România la Eurovision

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu