Home > Fără categorie > A apărut o nouă categorie de femei

A apărut o nouă categorie de femei

Timpul schimbă lumea şi femeile. O nouă categorie de femei a apărut, nu de mult timp: cea a femeilor trecute de 30 de ani, care au fost căsătorite sau au avut o relaţie de lungă durată cu primul iubit şi care, despărţite, habar nu au cum să cunoască sau să se poarte cu bărbaţii LA şi DUPĂ prima întâlnire. Pentru a ne ajuta să înţelegem cât mai bine această categorie de femei, cei de la Dailymail au publicat mai multe poveşti, printre care şi cea a lui Jennifer Lee, o femeie de 28 de ani aflată la primul flirt după ce încheiase o relaţie de 11 ani cu fostul ei iubit.

Jennifer a cunoscut un tip la o petrecere într-un weekend, el a sărutat-o, s-au simţit bine, au râs, bla bla. În săptămâna de după petrecere, ea l-a copleşit pe el cu telefoane şi mesaje, a făcut planuri pentru weekend şi a încercat să stabilească cu el ceea ce vor face în continuare. Evident, în acel moment, el a devenit mult mai rece. “Îmi răspundea monosilabic la mesaje şi nu părea să se bucure că vorbim al telefon. Nu am înţeles aceste semnale. Din punctul meu de vedere totul mergea bine. Apoi mi-a dat papucii. Am fost şocată.”, a povestit Jennifer.

Ea a făcut, de altfel, o greşeală clasică. A acţionat mult prea insistent, din primul moment pentru că, după 11 ani, de relaţie, nu avea cum să cunoască un alt nivel de intimitate decât cea cu care fusese obişnuită de-a lungul anilor de relaţie stabilă. “Când eşti obişnuit să suni pe cineva în fiecare zi, cazi în această cursă. Am şi făcut glume legate de mutatul împreună. Mă cutremur când mă gândesc, dar habar nu aveam cum să mă port. Nu avusesem nicio întâlnire în viaţa mea!”, a mai spus femeia.

Jennifer este una dintre multele femei care se mută cu primul iubit, trăiesc o lungă perioadă cu acesta, se despart şi rămân singure pentru prima dată la 30 de ani. Iar lucrurile au evoluat destul de rapid în acest “domeniu” în ultimii 10 ani, iar felul în care oamenii se cunosc în ziua de azi este complet diferit faţă de cum era acum un deceniu. Internetul ar fi cauza principală a acestei schimbări. Marea problemă a acestei categorii de femei este faptul că mai toate prietenelor lor sunt căsătorite şi cu familii, iar ele nu au cu cine să iasă.

Experţii în relaţii le sfătuiesc pe acestea să ia lucrurile uşor şi să lase totul să meargă de la sine. De altfel, specialiştii spun că ar fi foarte bine ca ele să se apuce de întâlniri online, chiar dacă nu sunt obişnuite, pentru că toată lumea face asta în ziua de azi. Pentru multe dintre femeile trecute de 30 de ani puse în această situaţie, crearea unui profil pe internet ar putea fi o treabă destul de dificilă. Prin urmare, în multe dintre ţările occidentale au apărut firme specializate care creează profiluri în funcţie de preferinţele clientelor şi care le fac acestora fotografii profi pentru a arăta cât mai bine.

Pasul următor este însă şi mai dificil. Femeile trecute de 30 de ani trebuie să găseacă curajul de a merge la întâlniri cu bărbaţi necunoscuţi. Cele mai multe se tem de acest moment.

Sfaturile specialiştilor în acest moment pot fi extrem de utile:
– nu vă faceţi speranţe prea mari
– nu fiţi dezamăgite dacă nu vă iese din prima
– la prima întîlnire, dacă sunteţi speriate, spuneţi că nu puteţi sta mai mult de o oră
– nu vă grpăiţi să desfiinţaţi un bărbat
– nu îl presaţi, dacă vă place


Comenteaza acest articol

A apărut o nouă categorie de femei

by realitatea   2 min
0