Tabu
LIFESTYLE

A apărut crema contraceptivă

O cremă revoluționară descoperită recent de o serie de specialiști americani ar putea înlocui în curând pastilele contraceptive. Femeile vor putea evita sarcinile nedorite aplicând această cremă pe brațe, picioare, umeri sau abdomen. Testele efectuate până acum au demonstrat că această cremă este la fel de eficientă ca și pastilele.

Marile avantaje pe care le aduce această cremă constau în lipsa efectelor secundare. Astfel, crema nu duce la creșterea greutății, nu produce acnee, stări de indispoziție, depresii sau dureri de cap. Aceste efecte secundare apar la 40% dintre femeile care iau pastile contraceptive.

Experții care au creat această cremă sunt de părere că produsul va deveni extrem de popular printre tinerele care nu își doresc o sarcină și, în același timp, va scădea numărul de sarcini în rândul adolescentelor. Crema, pe numele ei Nestorone Estradial, ar putea fi apreciată și de femeile care nu vor să ia pastile în fiecare zi. Explicația în acest sens este ușor de înțeles pentru că această cremă poate fi aplicată în timpul machiajului, de exemplu.

Un avantaj în plus îl constituie faptul că această cremă poate fi folosite și de mamele care alăptează pentru că hormonii pe care aceasta îi conține nu ajung în laptele matern.

Crema este absorbită de piele într-un timp foarte scurt, nu lasă urme, iar componentele ei ajung direct în sânge, iar cantitatea folosită la o aplicare este ceva mai mare decât picătură de apă.

ARTICOLE SIMILARE

Robert DE NIRO – 70! Happy Birthday! Ce nu stiati despre actor!

realitatea

ALESSANDRA STOICESCU face nunta de 50.000 de euro la Palat! Uite ce meniu fistichiu va avea

realitatea

Mihai Petre şi-a desfiinţat soţia la «Dansez»: «Eu ştiu mai bine»

La 26 de ani, fotomodelul Denisa Ariton lucrează în Ministerul Afacerilor Externe

O companie franceză vinde vinul Brexit cu particule de aur

Andreea Damian

De el s-ar fi indragostit Mihaela Radulescu pe Facebook! Vezi ce apropouri sexuala i-ar fi facut diva

1 comentariu

copaciu_simina 15 January 2012 at 13:27

ar fi bine sa ajunga si in Romania,este o metoda contraceptiva mult mai simpla si daca nu are efecte secundare cu atat mai bine

Răspunde

Scrie un comentariu