Home > Lifestyle > A apărut crema contraceptivă

A apărut crema contraceptivă

O cremă revoluționară descoperită recent de o serie de specialiști americani ar putea înlocui în curând pastilele contraceptive. Femeile vor putea evita sarcinile nedorite aplicând această cremă pe brațe, picioare, umeri sau abdomen. Testele efectuate până acum au demonstrat că această cremă este la fel de eficientă ca și pastilele.

Marile avantaje pe care le aduce această cremă constau în lipsa efectelor secundare. Astfel, crema nu duce la creșterea greutății, nu produce acnee, stări de indispoziție, depresii sau dureri de cap. Aceste efecte secundare apar la 40% dintre femeile care iau pastile contraceptive.

Experții care au creat această cremă sunt de părere că produsul va deveni extrem de popular printre tinerele care nu își doresc o sarcină și, în același timp, va scădea numărul de sarcini în rândul adolescentelor. Crema, pe numele ei Nestorone Estradial, ar putea fi apreciată și de femeile care nu vor să ia pastile în fiecare zi. Explicația în acest sens este ușor de înțeles pentru că această cremă poate fi aplicată în timpul machiajului, de exemplu.

Un avantaj în plus îl constituie faptul că această cremă poate fi folosite și de mamele care alăptează pentru că hormonii pe care aceasta îi conține nu ajung în laptele matern.

Crema este absorbită de piele într-un timp foarte scurt, nu lasă urme, iar componentele ei ajung direct în sânge, iar cantitatea folosită la o aplicare este ceva mai mare decât picătură de apă.

Articole asemanatoare
Metodele contraceptive cu regim extins de administrare, o solutie pentru femeile moderne
Dansul, extrem de benefic pentru sănătate
O singură țigară ne poate afecta grav sanatatea
Milioane de femei din întreaga lume suferă din cauza pantofilor cu toc

1 Response

Comenteaza acest articol

A apărut crema contraceptivă

by realitatea   1 min
1