Home > Agenda > stiri > A disparut din viata mondena. Vezi ce face acum Rita Muresan!

A disparut din viata mondena. Vezi ce face acum Rita Muresan!


Designerul s-a retras din viata publica de aproape un an de zile, timp in care s-a ocupat de purificarea sa spirituala. Acum, Rita Muresan pregateste o noua colectie de haine .
Dupa un an in care s-a ocupat doar de propria persoana si de fiicele sale, Rita Muresan este pregatita sa revina in showbiz cu o noua colectie de moda. Si cu zece kilograme in plus:
“Mai e putin si se face anu’… Pe vremea asta, anul trecut, am hotarat sa ma retrag o perioada din lumea mondena pentru a ma dedica evolutiei mele spirituale. In acest moment ( sunt inca in atelier la ora aceasta…) pregatesc o noua colectie – de fapt pregatesc 4, dar pe parcursul a cateva luni. Vor fi inspirate din viata mea, din cine sunt eu acum si ce mesaje am de transmis in acest moment al existentei mele. Cine sunt eu acum si ce am facut in acest ultim an?! Rita Andreea Muresan – Practician in Terapia cu Ingerii- gradul 2- avansati, Practician Angel Mediumship, 4 grade inforenergetica, 3 grade reiki, initiere shamanica Peru, cursant Cursul de Miracole, participant seminar Theta Healing. Toate colectiile mele de pana acum au avut un mesaj, au transmis ceva dincolo de haine si de tendinte! Urmariti-le si pe cele viitoare! Voi pune in ele tot ce pot eu mai bun si frumos! Lumina si iubire va doresc!”, a postat vedeta pe un site de socializare.

Articole asemanatoare
Noul meniu al RITEI MURESAN dupa cura drastica de slabire
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!
Rita Mureşan a DEZVĂLUIT SECRETUL prin care a slăbit ZECI de KILOGRAME
Cum a slăbit Rita Mureşan 40 de kg într-un timp record: «Nu am slăbit până când…»

1 Response

  1. Anca

    Asa si cu toate aceste titluri ce faci? vei preda altora cum sa isi castige linistea si fericirea in contextul in care tu nu ti le-ai gasit? Faptul ca pierzi vremea pe la cursuri de tot felul si pe alte meridiane dupa cai verzi pe pereti, crezi ca iti va folosi?Crezi ca gasesti in alta parte ceea ce nu gasesti in TINE? E de inteles in urma socurilor pe care le-ai avut in viata…despartirea de sot, accidentul extraordinarei tale fiice altruiste si empatice, depresiile etc…dar nu te va ajuta samanismul si alte bazaconii. Poti avea f multe lucruri in viata, chiar spirituale…intre straini cu practici total diferite, cu credinte diferite crezi ca vei fi ok? Doamne ajuta-ti, ne esti o femeie superficiala, e clar ca te lupti…dar nu pe campul de lupta potrivit.

Comenteaza acest articol

A disparut din viata mondena. Vezi ce face acum Rita Muresan!

by   1 min
1