Home > Lifestyle > A doua operatie la inima pentru baiatul lui Mutu

A doua operatie la inima pentru baiatul lui Mutu

La doar câteva luni de la prima intervenţie pe cord deschis, Mario Mutu a fost operat din nou. Deşi prima intervenţie a decurs bine, pe parcurs au apărut complicaţii, iar băiatul a fost operat încă o dată.

Fiul fotbalistului, Mario, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la inimă, la doar şase luni distanţă de prima. Deşi după prima operaţie băiatul s-a simţit bine, se pare că au apărut nişte complicaţii, potrivit Spynews.

Mama băiatului, actriţa Alexandra Dinu a renunţat la proiectele pe care le avea pentru a-şi dedica timpul îngrijirii lui Mario. El se simte bine şi după cea de-a doua intervenţie chirurgicală, iar în scurt timp, va reveni la antrenamentele de baschet, sportul său preferat.

Alexandra Dinu nu şi-a revenit nici acum după operaţia pe care a trebuit să o suporte fiul său, cu toate că Mario (11 ani) şi-a revenit bine. Frumoasa blondă a decis să îşi întrerupă cariera pentru a veghea asupra fiului său, după necazul avut cu Mario.

Este bine acum, dar a fost o perioadă extrem de grea pentru noi. A trebuit să renunţ la mai toate proiectele. Nu aş fi putut proceda altfel, era firesc să mă dedic exclusiv lui. A fost cea mai grea, cea mai dură încercare din viaţa mea“, a povestit Alexandra Dinu într-un interviu pentru libertatea.ro.

De durerea imensă simţită după ce lui Mario i s-au descoperit problemele de la inimă nici nu mai vrea să-şi amintească. Mai ales acum că Mario se simte bine şi chiar ar putea relua baschetul în câteva luni.

În ultimul an am slăbit mai ales din cauza problemelor copilului. Am dormit puţin… Am doar 44 de kilograme. Stresul este un inamic al sănătăţii“, a precizat Alexandra Dinu, care după problemele avute cu Mario a decis să înfiinţeze o fundaţie care să îi ajute pe copiii cu probleme cardiace.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/drama-in-familia-lui-adi-mutu-fiul-sau-se-afla-din-nou-in-spital_130750.html#ixzz2vBdrbH40

Articole asemanatoare
adrian mutu
Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum
Problemele si-au pus amprenta! Alexandra Dinu: “Nu arat foarte bine”
DRAMA! Fiul lui MUTU operat pe inima!
Uite cum arata sora Alexandrei Dinu!

Comenteaza acest articol

A doua operatie la inima pentru baiatul lui Mutu

by   1 min
0