Tabu
lifestyle

A fi sau a nu fi… vampir

Pentru cine nu știe despre ce este vorba, vampirii sunt persoane teoretic nemuritoare care prefer ca hrană principală sângele omenesc cald-natural pe care și-o administrează prin sugere. Ideea este că sunt mult mai multe dezavantaje decât avantaje în a-ți trăi viața ca Dracula. Într-adevăr, trăiești veșnic. Åži asta nu pentru că n-ai putea muri, ci pentru că e o adevărată bătaie de cap să omori un astfel de specimen.

Cea mai ușoară metodă este să prinzi vampiru’, să-i torni o cană de mujdei sfințit pe față, după care să-i bagi un par ascuțit în inimă. Iar asta presupune: mers la biserică și luat apă sfințită, cumpărat usturoi, curățat usturoi, pisat usturoi, făcut mujdei , găsit țepușă, identificat vampir, prins vampir, legat vampir, că sigur n-o să stea cuminte, amețit vampir, băgat țeapă în inimă, asigurat că a murit vampirul, îngropat vampirul, curățat locul vampiruciderii. E clar că vânatorii de vampiri nu sunt niște leneși.

Vampirul clasic mai poate fi ucis și cu gloanțe de argint. Vampirul modern, cel din True Blood, este pus la pământ doar de lanțuri mari de argint. Variațiuni pe aceeași temă. De unde le luați…, vă privește! Oricum, viața veșnică poate deveni plictisitoare la un moment dat, chiar dacă de-a lungul ei treci de la șaretă la Aston Martin V8 Vantage.


Dacă nu vreți să omorâți vampirul,
ci doar să-l speriați puteți folosi aleatoriu unul dintre următoarele elemente: usturoi, crucifixe, ape sfințite, semințe de muștar plantate pe acoperiș(ceea ce denotă o oarecare incompatibilitate a vampirilor cu condimentele, deci puteți da și cu curry pe la praguri), un fir de trandafir sălbatic, niște măceșe, o oglindă sau pur și simplu mutați-vă într-o bisercă sau într-un templu, pentru că cu greu veți găsi un vampir care să calce de bunăvoie într-un astfel de loc. Exlcus icoane! Aparent, vampirii nu sunt speriabili cu nicio poză de sfânt!

De asemenea, la fel de liniștiți puteți trăi și în Cancun, cel mai însorit loc de pe pământ. Vampirii nu sunt deloc iubitori ai plajei pentru că soarele îi face scrum într-un interval de timp cuprins între 5 și 10 secunde. Ce ati văzut voi prin filme cu vampiri care fumegă puțin, după care se zbat, apoi se aprind, apoi iar se zbat și abia apoi mor e… ficțiune pură! Din cauza asta sugători pe litoral veți găsi doar noaptea.

Dacă bănuiți că ați avut astfel de strămoși, este foarte ușor să aflați. Se ia una bucată armăsar virgin, virgin da? și de preferință alb, dar nu obligatoriu, se duce la mormântul strămoșului cu pricina și dacă va necheza, verdictul e clar: strămoșul nu era unul dintre noi toți. Ce e cel mai nasol la a fi vampir, și de asta mi-am dat seama mai târziu, este că toată lumea te urăște și te acuză ba că răspândești boli(ciuma, gen), ba că le-ai omorât copilul, ba că paloarea feței le dă frisoane, etc.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan își arată fundul în Muse

realitatea

Biletele pentru spectacolul Forever Crazy de la Bucuresti s-au pus in vanzare!

realitatea

CARMEN NEGOITA, FASHIONISTA SI IN VACANTA! IATA CUM S-A IMBRACAT IN PANAMA!

Mihaela Radulescu: “Bag o poza DEZBRACATA ca sa le enervez pe alea urate”

Sylvester Stallone își tratează durerile prin metode Ayurveda

realitatea

Justin Bieber, BATUT pana la sange de Michael Madsen (VIDEO)

Scrie un comentariu