Tabu
Image default
CULTURE Slider

A fost confirmat cel de-al treilea film Wonder Woman. Când va fi lansat

Diana Prince se întoarce oficial pe marele ecran pentru un al treilea film „Wonder Woman”. Warner Bros. a anunţat că al treilea film din franciză, tot cu Gal Gadot în rol principal şi cu Patty Jenkins scenarist şi regizor, este în lucru.

Anunțul vine după lansarea „Wonder Woman 1984” pe 25 decembrie. Lungmetrajul a debutat în box office-ul nord-american cu încasări de peste 16 milioane de dolari.

Warner Bros. a precizat că al treilea „Wonder Woman” va beneficia de lansare în cinematografe, potrivit Variety.

„Pe măsură ce fanii din întreaga lume continuă să se bucure de Diana Prince, după weekendul reușit al filmului Wonder Woman 1984, ne bucurăm să putem continua povestea ei cu adevăratele Wonder Woman – Gal și Patty – care se vor întoarce pentru a încheia trilogia noastră de mult pregătită”, a declarat coordonatorul Warner Bros, Toby Emmerich.

Nu se știe încă nimic despre ultimul capitol din trilogia „Wonder Woman”. Continuarea, care fusese întârziată de mai multe ori pe fondul pandemiei, îi va mai avea în distribuție pe Kristen Wiig, Pedro Pascal și Chris Pine.

Wonder Woman 1984 are încasări de 85 milioane de dolari

Wonder Woman 1984 a avut premiera cu încasări pe piața americană de 16,7 milioane de dolari la box-office în ziua de Crăciun, cel mai bun weekend de debut de la începutul pandemiei de Coronavirus, conform Warner Bros. În aceste condiții, orice semn de prezență la cinema este o veste binevenită pentru Hollywood, deși filmul a avut cele mai mici încasări din ultimul deceniu pentru un film cu premiera de Crăciun, scrie hollywoodreporter.com. 

Filmul a fost proiectat în 2150 de săli de cinema, pe 25 decembrie. Acesta a putut fi văzut și pe platforma de streaming HBO Max.

Pe plan global, sequel-ul produs de studiourile Warner Bros, cu Patty Jenkins la cârmă și Gal Gadot în rol titular, a câștigat până acum 85 de milioane de dolari la box-office, cu cele 36,1 milioane dolari în afara SUA câștigate în acest weekend, pentru un bilanț al încasărilor în afara SUA de 68,3 milioane dolari, conform boxofficemojo.com.

ARTICOLE SIMILARE

Bacteria care se hrăneşte doar cu dioxid de carbon ar putea ajuta la combaterea schimbărilor climatice

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

432 de milioane de dolari a obținut Ed Sheeran din încasările turneului din 2018

realitatea

Thievery Corporation, intre multiculturalism si cenzura

realitatea

Carmen Iohannis, apariție impecabilă la vot. Prima Doamnă a impresionat cu ținuta sa

Andreea Damian

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Scrie un comentariu