Tabu
Image default
CULTURE Slider

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci” – VIDEO

Trailerul pentru filmul House of Gucci, regizat de Ridley Scott, cu Lady Gaga şi Adam Driver în rolurile principale, a fost lansat de MGM.

Lungmetrajul este aşteptat să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie. Filmul detaliază asasinarea lui Maurizio Gucci (juca de Adam Driver) şi decăderea dinastiei din industria modei.

Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, după ce a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a executat 18 ani de închisoare, primind porecla Black Widow, înainte de a fi eliberată în 2016.

„House of Gucci”, scris de Roberto Bentivegna, este bazat pe romanul „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, de Sara Gay Forden.

Din distribuţie mai fac parte Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek şi Jeremy Irons. MGM, Bron Creative şi Scott Free Productions sunt producători.

Filmat în Europa, „House of Gucci” este primul film al lui Lady Gaga de la „A Star Is Born”, care i-a adus nominalizări pentru interpretare la Oscar şi Globurile de Aur. Ea a fost premiată de Academia americană de film pentru cel mai bun cântec original, „Shallow”.

ARTICOLE SIMILARE

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Andreea Damian

LEONARD MIRON pleaca de la TVR cu scandal: “Poponarul stie 4 limbi straine!”

Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar de must

Andreea Damian

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

Andreea Damian

Rezidența BRD Scena9 ⎢Expoziția „PostPunk”

Ciocîrlan

A MURIT decanul muzicii usoare romanesti

Scrie un comentariu