Home > Fără categorie > A fost redeschisă ancheta în cazul morţii lui Natalie Wood

A fost redeschisă ancheta în cazul morţii lui Natalie Wood

Pentru cei care nu îşi mai amintesc sau nu au ştiut niciodată, Natalie Wood a murit în 1981 în urma unui accident destul de dubios. Ea a căzut în ocean de pe un yacht unde petrecerea alături de soţul ei, la fel de celebrul Robert Wagner. Natalie avea o fobie legată de apă. La vremea respectivă aproape toată lumea a acceptat ipoteza unui accident nefericit care a ucis o actriţă aflată în plină glorie la Hollywood.

30 de ani mai târziu, adică în 2011, autorităţile americane au decis să redeschidă ancheta morţii actriţei în urma unor declaraţii făcute de Dennis Davern, căpitanul yachtului pe care se aflau Natalie, Wagner şi prietenul lor Christopher Walken. Acesta a declarat că în seara fatidică Natalie şi Robert se certau foarte tare, dar că, pentru discreţie au ieşit afară din cabină unde conflictul a  continuat. Davern a mai spus că el a dat muzica mai tare pentru că se simţea prost să îi audă ţipând unul la celălalt. Câteva momente mai târziu, Wagner a venit la el şi i-a spus că nu o mai găseşte pe Natalie.

Cadavrul acesteia a fost găsit la mică distanţă de locul în care era ancorat yachtul, iar al autopsie pe corpul actriţei au fost descoperite mai mulze vânătăi. Au existat câteva voci care au invocat o eventuală crimă, dar nu au fost descoperite probe în acest sens.


Comenteaza acest articol

A fost redeschisă ancheta în cazul morţii lui Natalie Wood

by realitatea   1 min
0