Tabu
Image default
LIFESTYLE

A fost sau nu Ileana Sararoiu inmormantata de vie?!

In urma cu 35 de ani, indragita cantareata de muzica populara si romante Ileana Sararoiu participa la o nunta din localitatea Unirea, judetul Calarasi. Artista ar fi cerut o cafea celor care organizau petrecerea pe motiv ca se simtea obosita. In cele din urma a urcat pe scena. Trebuia sa aiba un recital de trei ore. A cantat 45 de minute, dupa care a coborat rapid de pe scena spunand ca se simte foarte rau. Aveau sa fie ultimele ei cuvinte. Artista a suferit un atac cerebral care i-a fost fatal. Avea doar 43 de ani.

Dupa serviciul funerar, tinut la cimitirl Sfanta Vineri din Bucuresti lumea a inceput sa vobeasca despre o posibila deshumare a artistei. S-a spus ca trecatorii au auzit zgomote venind din cripta cantaretei, au alertat paznicii din cimitir iar in cele din urma, in mare secret, mormantul ar fi fost deschis. Se spune ca atunci cand au deschis sicriul cei prezenti au inlemnit de frica. Artista ar fi fost intoarsa cu fata in jos, ar fi avut parul smuls iar pe interiorul sicriului ar fi fost gasite scrijelituri!

In urma cu cativa ani, Liliana Ispas, mireasa de la nunta unde Ileana Sararoiu a cantat ultima data, a povestit public ce s-a intamplat.
“Dupa ce s-a aflat ca a murit, femeia care i-a preparat cafeaua a fost luata la intrebari prima. Le era teama sa nu-i fi pus ceva in bautura. O saptamana i-au tinut cadavrul(n.r. Ilenei Sararoiu) la morga din Calarasi. Pana la urma au stabilit ca a fost un anevrism care i-a provocat un accident vascular cerebral”, a povestit Liliana Ispas ziarului Adevarul, conform wowbiz.ro. Cu alte cuvinte, medicii legisti din Calarasi au efectuat autopsia pentru a stabili cauzele mortii, in urma acestei proceduri fiind imposibil ca artista sa mai fi fost in viata la momentul inhumarii.

ARTICOLE SIMILARE

PRO TV a CENZURAT interviul cu Andreea Esca de la televiziunea franceză. Uite motivul

ALEX VELEA si drogurile: SEMNUL care-l da de gol! FOTO!

O vedeta de la noi: “Sotul imi spune satanista pentru ca beau asta dupa ce am pierdut o sarcina”

Spațiu pentru birouri

realitatea

Turnul Dorobanți București by Zaha Hadid

realitatea

Hai că ne-am mai găsit un erou – Kolinda Grabar-Kitarović, legenda din Croația

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu