Tabu
Image default
CULTURESlider

A fost stabilită data pentru ediţia de anul acesta a TIFF

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc între 31 iulie şi 9 august 2020, au anunţat joi organizatorii.

Amânat din cauza măsurilor impuse de autorităţi în în încercarea de a opri răspândirea noului coronavirus, TIFF propune acum multe proiecţii în aer liber. Atât deschiderea oficială, cât şi gala de închidere vor avea loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

„Avem şansa de a fi alături de un public care, în toate aceste luni de izolare, ne-a transmis că ne aşteaptă şi ne susţine. Suntem pregătiţi să aplicăm toate măsurile de protecţie impuse de autorităţi pentru spaţiile în aer liber şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, să avem şi confirmarea normelor pentru proiecţiile din sălile de cinema. Întreaga organizare va prioritiza siguranţa spectatorilor”, a transmis Tudor Giurgiu, preşedintele festivalului.

Proiecţiile în aer liber vor fi organizate în spaţii clar delimitate, iar scaunele vor fi amplasate la distanţa corespunzătoare. Accesul se va face prin culoare care să permită triajul.

Proiecţiile vor avea loc în Piaţa Unirii, Iulius Mall (aer liber), Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bonţida şi în curtea Institutului Francez. Alte spaţii de proiecţie vor fi anunţate în curând.

ARTICOLE SIMILARE

Directorul Amazon obligat de angajați să lupte împotriva schimbărilor climatice

realitatea

Despărțire șocantă în showbiz! Jason Momoa și Lisa Bonet și-au spus adio la început de an

Andreea Damian

VARCIU – imagini incredibile de la aniversarea lui (fara Adelina!) TORT …in chiloti!

Celebritati nascute pe 10 iulie!

realitatea

Stiai ca nu stii totul despre sex?

realitatea

Mesajul morbid de care a avut parte soția lui Dani Oțil la împlinirea vârstei de 30 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu