Tabu
Image default
lifestyle

A învins cancerul şi acum îi vindecă pe alţii!

“Noua medicina germană” poate fi şansa la viaţă pentru cei bolnavi de cancer. Acum cinci ani, Crina Vereş a fost diagnosticată cu leucemie în timp ce era însărcinată. A refuzat să faca avortul, a refuzat chimioterapia şi a născut copilul. La următoarea sarcină, a fost  diagnosticată cu cancer de colon.  Medicii nu îi mai dădeau nicio şansă. S-a vindecat complet şi astăzi îi ajută pe alţii în lupta cu această boală necruţatoare.

Povestea bolnavilor ce refuză să îngenuncheze în fața maladiei e povestea Crinei Vereş. Milioane de oameni mor anual din cauza „bolii secolului”, dar clujeanca Crina Veres a reuşit să învingă lupta şi astăzi îi învaţă şi pe alţii cum să o facă. Avea metastaza osoasă, metastaza hepatică, a trecut prin dureri cumplite, aşa cum mărturiseşte ea însăşi.

Fost medic la Urgenţe şi medic de familie, Crina a terminat, de asemenea, psihologia, chimia şi fizica, a făcut 25 de ani de arte marţiale şi este acum mamă a patru copii. A studiat şi cercetat nenumarate alte forme de medicină alternativă: Reflexoterapie, Cristaloterapie, Meloterapie, Radiestezie şi Infoenergetică, Metoda Silva, Reiki, Chirurgie de Lumină, Şamanism şi Medicină Şamanică, Epigenetică, Vindecarea prin Puterea Cuvântului. Acum cinci a aflat de „noua medicină germanăa”, o disciplină bazată pe descoperirile dr. Ryke Geerd Hamer – legătura dintre boala în corpul fizic şi efectul psihologic sau rolul emoţiilor în declanşarea bolii. A început să o practice şi să o promoveze, oferind soluţii celor în situaţii asemenea ei.

„Percepţiile noastre sunt cele care ne imbolnavesc, percepţiile noastre sunt cele care fac orice proces biologic în desfasurare vindecabil, adică reversibil” (Bruce Lipton, medic).

ARTICOLE SIMILARE

CULINAR TABU: Ciorbă de iarnă. De pui.

realitatea

Travie McCoy – Billionaire

realitatea

Michael Jackson se operează azi

realitatea

SALVATI COPACII de pe Kiseleff si Aviatorilor! Vedetele sustin Campania TABU

Joe Jackson: Fără înmormântare până la o nouă autopsie

realitatea

Starurile surprinse in ipostaze jenante (Galerie FOTO)

realitatea

3 comentarii

Marcel Stegaru 6 March 2013 at 15:46

M-a impresionat tare mult experietele d-nei Crina Veres si o rog frumos sa ma ajute si pe mine cu sfaturi deoarece si eu am fost diagnosticat si operat de cancer de colon sigmoidian,multiple metastaze hepatice si colicitectomie.Multumesc foarte,foarte mult

Răspunde
visan adriana 6 June 2013 at 14:20

BUNAZIUA,AS VREA SI EU NUMARUL DE TELEFON SA POT SA VA CONTACTEZ.
MULTUMESC

Răspunde
Dorian 1 October 2013 at 18:57

Ma bucur ca doamna doctor Veres este sanatoasa , ca Dumnezeu a vindecat-o pentru ca cei 4 copii ai dansei au nevoie de mama.
Regret insa aplecarea aceasta a domniei sale catre pseudo-stiintele acestea ezoterice ( samanism, reiki, metoda Silva de autocontrol mental, s.c.l.). Mintea omului poate in adevar multe dar numai daca este ajutata de Creator. Cu teoriile acestea panteiste despre energiile universului si despre puterea fenomenala a mintii umane prin ea insasi si fara nici o interventie divina, de fapt se profileaza o credinta de tip religios , nu o stiinta. Functioneaza, o sa ziceti. Da, poate fi asa, dar cu duhul cui si cu ce pret viitor? De reflectat.

Răspunde

Scrie un comentariu