Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

A murit actorul din „The Fresh Prince of Bel Air”

John Wesley

John Wesley, actorul cunoscut pentru rolul Dr. Hoover din „The Fresh Prince of Bell Air“, a murit duminică la vârsta de 72 de ani.

Wesley a încetat din viaţă din cauza unor complicații provocate de cancer (mielom multiplu – un cancer rar care afectează anumite celule albe din sânge), a confirmat familia sa pentru Variety.

John Wesley a murit duminică la vârsta de 72 de ani.

„John Wesley a fost un dar oferit lumii, iar blândeţea şi graţia lui sunt imortalizate în munca din teatru, televiziune şi film. Am inima frântă pentru că am pierdut un prieten azi“, a transmis managerul său.

Născut pe 3 august 1947, în Statele Unite, John Wesley Houston a urmat cursurile universităţilor California şi San Diego. Înainte de a începe o carieră în actorie, el a fost militar în Vietnam, în timpul războiului.

De-a lungul carierei, a lucrat cu Denzel Washington, Albert Finney, Barbra Streisand, Tim Burton şi Morgan Freeman.   Wesley a jucat în peste o sută de filme şi producţii de televiziune, între care „The Fresh Prince of Bel Air”, „Missing in Action“, „Big Fish“, „Stop, Or My Mom Will Shoot“, „Always Outnumbered“ şi „Martin“. A avut rolul mici în „Frasier“, „The Jefferson’s“, „Benson“ şi „The Man from U.N.C.L.E.“.

Cel mai recent, el a făcut parte din distribuţia „The Midnighters“ (2016), thriller regizat de Julian Fort. Ultimul lui proiect a fost „Second Acts“, un scurtmetraj regizat de Anya Adams.

John Wesley a jucat în spectacole precum „Macbett“, după satira lui Eugène Ionesco, şi „Toys in the Attic“, după Lillian Hellman, la Old Globe Theatre, dar şi în „An American Clock“, după Arthur Miller, şi „Wild Oats“, la Mark Taper Forum.

 

ARTICOLE SIMILARE

KATE MIDDLETON are gemene! Ce nume vor avea!

Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

Andreea Damian

Stiai ca TutanKhamon a murit de malarie?

realitatea

Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 17 august

realitatea

Sărbătoritul zilei de 18 iulie

realitatea

1 comentariu

A murit actorul din "The Fresh Prince of Bel Air" - Stiri eZZ 9 September 2019 at 20:21

[…] Totul despre actorul din “The Fresh Prince of Bel Air”, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu