Home > Agenda > stiri > A murit Stephen Gately

A murit Stephen Gately

Stephen Gately, fostul component al trupei Boyzone a încetat din viață la doar 33 de ani. Stephen se afla în vacanță în Mallorca împreună cu partenerul său de viață, Andrew Cowles când s-a petrecut tragedia.

Surse apropiate cuplului au declarat că în seara dinaintea decesului Stephen a petrecut în oraș unde a consumat alcool, iar a doua zi pur și simplu nu s-a mai trezit. Autoritățile au declarat că nu există niciun indiciu care să îi facă să presupună că moartea artistului ar fi suspectă. Până acum cauza morții nu a fost identificată.

Toți prietenii lui Gately printre care și foștii săi colegi de la Boyzone, Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham și Shane Lynch s-au declarat șocați și devastați de moartea cântărețului. Tot ce au mai putut adăuga apropiații cântărețului au fost doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, susținând că Stephen a fost o persoană frumoasă, mereu veselă care le va lipsi enorm. Printre cei care i-au adus un tribut artistului s-a numărat și Elton John.

Foștii componeți ai trupei Boyzone au plecat deja spre Palma de Mallorca de unde vor aduce trupul neînsuflețit al colegului lor.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

A murit Stephen Gately

by realitatea   1 min
0