Home > Lifestyle > Stiri > Cat a platit Monica TATOIU ca sa apara la OTV!

Cat a platit Monica TATOIU ca sa apara la OTV!

Monica Tatoiu este omniprezentă la televiziunule din România. Cu toate acestea, se pare că au fost cazuri în care Tatoiu a fost cea care a dat bani pentru a apărea la televizor. “I-am dat 3.000 de dolari lui Dan Diaconescu sa intru in emisiune la OTV”, a spus fostul director al Oriflame.
În perioada în care nu era cunoscută, Monica Tatoiu a plătit bani grei să apară la televizor. “Eu prima oara am apărut la televizor prima oară într-o emisiune a lui Tatulici, la Pro TV, ‘Am întâlnit si romani fericiti’. A fost emisiunea care m-a consacrat. Dupa care am platit 3.000 de dolari, pe firma, lui Dan Diaconescu. Atunci m-am lansat”, a spus aceasta pentru reportervirtual.ro.
Aceasta a adăugat: “Era cu factură. Eram la Oriflame. În 1999, cand ma luptam eu cu statul roman, eram in proces pe care l-am si castigat la Curtea Suprema. Am fost prima firma care am platit si cautiune de un milion de dolari la vremea respectiva, ca stiam ca am dreptate. M-am luptat in instanta cu statul roman pana am câştigat”.
Tatoiu a dat detalii picante: “Am factură. Am plătit 3.000 de dolari, era sediul în Piata Victoriei sediul OTV atunci. M-am dus şi eu îmbrăcată ca o comunistă, deşi mie îmi place să mă îmbrac altfel. Si acum, la 56 de ani. Am fost ieri, la B 1 TV, se uitau parlamentarii, se uita Ialomiţeanu, eram ca o pitipoancă. (…) I-am spus lui Dan Diaconescu, cu ajutorul lui m-am lansat în public”.
Sursă: reportervirtual.ro


Comenteaza acest articol

Cat a platit Monica TATOIU ca sa apara la OTV!

by   1 min
0