Tabu
Image default
PEOPLESlider

A recunoscut după 20 de ani: de ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu a explicat recent, într-un interviu, cum a fost primită în familia fostului om de televiziune Șerban Huidu.

Aceasta a mărturisit că femeia pe care o regretă cel mai mult este fosta soacră, plecată în altă lume la doar 59 de ani, care i-a fost mereu alături.

„Am o relație tare frumoasă cu socrul meu și mă bucur că încă de la început am găsit sprijin la el ori de câte ori am avut nevoie. Cu siguranță lucrurile ar fi stat la fel și cu mama lui Vlad dacă ar mai fi fost printre noi. A fost o femeie extraordinară de la care am învățat enorm de multe lucruri, deși viața nu ne-a dat prea mult timp împreună. Nu cred că și-au dorit niciodată mai mult decât ca băiatul lor să fie fericit și n-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor.

Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a spus Giulia.

După aproape 20 de ani, Șerban a dezvoltat subiectul și a venit cu o explicație amplă. Când a fost vorba ca Vlad să se căsătorească, era îngrijorat, așa cum a spus și Giulia, ca Vlad să nu dea greș și să sufere.

Șerban a spus că au avut o discuție serioasă în care el i-a spus „Frate, e o problemă serioasă și știm că e serioasă. Iar dacă e serioasă, fă-o!”, a mărturisit Huidu.

ARTICOLE SIMILARE

Niveluri ridicate de plumb în sângele copiilor după incendiul de la Notre-Dame

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară! Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante

Andreea Damian

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Andreea Damian

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil. Nimeni nu se aștepta!

Andreea Damian

Descopera sase trucuri pentru contouring-ul si micsorarea nasului!

realitatea

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

realitatea

Scrie un comentariu