Home > Agenda > A renuntat la parul lung in favoarea unei coafuri chic!

A renuntat la parul lung in favoarea unei coafuri chic!

Cariera artistica a purtat-o pe indragita actrita Claudia Motea pe scenele teatrelor din toata lumea: Austria, Germania, Italia, Franta, Canada, Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Elvetia si bineinteles, Romania.

11651022_10152974726775669_126996447_nPe langa talentul sau actoricesc de exceptie, recunoscut in acest an la Gala Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania, Claudia a cucerit inimile fanilor sai si prin frumusetea sa clasica, ea fiind ambasador de imagine al Centrului Organic de Infrumusetare Global Wellness System. Avand deplina incredere in specialistii centrului, Aurelia Dumitru, creatoarea conceptului de frumusete si sanatate “Global Wellness System” in Romania si a stilistului Paul Balaneanu, Claudia Motea a ales pentru aceasta vara o tunsoare scurta, in tendinte. “Intr-adevar, parul lung pana la umeri si blond mi-a caracterizat imaginea ani de zile. Mereu am fost, insa, o persoana indrazneata, careia i-au placut provocarile, astfel incat atunci cand Paul Balaneanu si Aurelia Dumitru mi-au propus sa adopt o tunsoare chic am fost de acord. Sunt foarte multumita de alegerea facuta pentru ca Paul Balaneanu a stiut exact ce coafura mi se potriveste pentru a scoate in evidența trasaturile fetei. Mai mult de atat, aceasta tunsoare se potriveste si urmatorului rol pe care il am de jucat”, a explicat Claudia Motea.

Actrita romano-canadiana se va alatura astfel grupului mare de celebritati care au ales sa poarte parul scurt, precum Rihanna, Victoria Beckham sau Charlize Theron.

Articole asemanatoare
Hairstyling-ul din Game of Thrones: acum mai simplu 
Trainerii Luxury Academy au realizat prima Consultanta de Imagine
Top 7 Hairstyle trends pentru primavara-vara 2016
Claudia Motea a colindat Marea Adriatica la bordul unui yaht de lux

Comenteaza acest articol

A renuntat la parul lung in favoarea unei coafuri chic!

by realitatea   1 min
0