Home > Lifestyle > Stiri > A slabit aproape 70 de kg ca sa arate ca Angelina Jolie!

A slabit aproape 70 de kg ca sa arate ca Angelina Jolie!

La numai 26 de ani, Christina Staggs, mama a trei copii, cantarea aproape 139 de kg, pentru ca, dupa nasterea celui de-al doilea baiat, se resemnase cu noua ei silueta mai plinuta si ajunsese sa manance fara masura dulciuri, ciocolata si inghetata.

Totul s-a schimbat intr-o zi, cand un strain de pe strada i-a spus ca seamana foarte mult cu Angelina Jolie; de atunci, tanara si-a dorit foarte mult sa slabeasca. In aprilie 2010, s-a alaturat unui grup de slabit, iar in august, anul acesta, deja scapase de 69 de kg.

Christina, care are trei baieti – Dimitris, 8 ani, Andreas, 6 ani si Theo, 2 ani, acum cantareste si mai putin – doar 67.5 kg si o opresc din ce in ce mai multi oameni pe strada, doar ca sa-i spuna ca seamana foarte mult cu Angelina.

“Aveam un tel, stiam unde vroiam sa ajung, sa arat ca Angelina”, povesteste Christina, care a reusit sa slabeasca cu ajutorul unui program strict: trei mese pe zi, sarace in calorii, fara dulciuri si rasfaturi culinare si neaparat jogging in fiecare seara.

Articole asemanatoare
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”
angelina jolie
Momente grele pentru Angelina Jolie

Comenteaza acest articol

A slabit aproape 70 de kg ca sa arate ca Angelina Jolie!

by   1 min
0