Tabu
Image default
What's hot

INCREDIBIL: Un roman a ucis mistretul cu un cutit, dar a fost, la randul sau, omorat de animalul infuriat!

Cel mai ciudat accident de braconaj s-a petrecut zilele trecute in Gorj. Cadavrul unui bărbat de 64 de ani, din  Novaci,  a fost descoperit, duminică, într-o pădure de la marginea oraşului, acesta fiind căzut peste un porc mistreţ care avea un cuţit înfipt în gât. Trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Belu a fost descoperit de unul dintre localnicii plecaţi duminică în căutarea sa, bărbatul nefiind văzut pe acasă, în  satul Hirişeşti, de câteva zile.

Eu am văzut că el lipseşte de acasă de vreo trei – patru zile şi am plecat după el. Ştiam cam pe unde umblă prin pădure şi când am venit aici am văzut mai întâi hainele lui. Am mai făcut câţiva paşi şi apoi l-am văzut pe el căzut şi sub el se afla porcul mistreţ cu un cuţit înfipt în gât. Nu m-am apropiat de el pentru că am văzut că nu mai mişcă şi mi s-a făcut frică. Am
coborât în sat şi am anunţat Poliţia”, a precizat Marian Catrinoiu, bărbatul care a descoperit cadavrul.

Criminaliştii sosiţi la faţa locului au descoperit lângă cadavrul bărbatului şi o secure, dar şi multiple vânătăi pe corpul victimei. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia şi stabilite cauzele decesului. Reprezentanţi ai fondului de vânătoare din zonă au menţionat că, duminică, după descoperirea cadavrului, în zona în care se afla bărbatul decedat se mai aflau încă cinci laţuri amplasate cel mai probabil de acesta pentru prinderea altor animale sălbatice.

Directorul fondului de vânătoare “Gorun”, Ion Coşlebea, a precizat că bărbatul decedat era cunoscut ca o persoană care se ocupa cu braconajul, el nefiind însă niciodată prins până acum pentru a fi tras la răspundere pentru faptele sale. “Sperăm să fie o lecţie şi pentru alţi cetăţeni care braconează. Chiar dacă nu-i prindem noi, vedeţi că natura se răzbună câteodată”, a menţionat directorul fondului de vânătoare amintit.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/descoperire-infioratoare-langa-un-porc-mistret-ce-avea-un-cutit-infipt-in-gat_1120497.html#ixzz2LtI9oJjz

ARTICOLE SIMILARE

ANCA PANDREA – gest socant la parastasul lui IURIE DARIE

Iubitul turc al ANDREEI MARIN: ce face, de fapt, in Romania

Aceste clişee ne dor (5) – “Nu întreba de salariu la interviul de angajare”

Vedeta asta ARE ACASĂ TREI COPII ŞI O NEPOŢICĂ!

Dragostea nu moare

Vedeta TV din Romania ajunsa la pragul ANOREXIEI

Scrie un comentariu