Home > Fashion > Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

rihanna

Rihanna s-a implicat tot mai mult în afaceri. După succesul pe care l-a înregistrat cu linia de produse cosmetice Fenty Beauty by Rihanna, vedeta din Barbados a decis că-i timpul să-și lanseze propria linie de lenjerie intimă. Și s-a ținut de cuvânt!

Colecția de lenjerie intimă intitulată Savage X Fenty s-a lansat oficial pe piață, vineri, 11 mai. Aceasta include, pe lângă sutiene, chiloți, portjartiere, corsete și dresuri, și cătușe cu blană. Fanii au rămas șocați când au văzut produsul pe site-ul ei. Articolele de budoar, inspirate chiar de Rihanna, promit a fi, evident, best-sellere. Drept dovadă, unele sunt deja sold out la nici 24 de ore de la lansare.

A avut loc și-o petrecere de lansare, joi seară, la New York. Evident, petrecerea s-a desfășurat în stilul caracteristic al Rihannei. Oaspeții la eveniment au fost invitați să admire mai multe holograme cu Rihanna îmbrăcată în lenjerie intimă.

Produsele sunt deja disponibile publicului larg și pot fi achiziționate de pe site-ul www.savagex.com. Colecția include 90 de articole disponibile în 36 de mărimi și 80 de nuanțe. Articolele sunt destinate femeilor de toate vârstele și formele și au prețuri cuprinse între 14 și 99 de dolari. Sutienele costă între 39 și 59 de dolari, bustierele costă între 29 și 34 de dolari, chiloții costă între 14,50 și 29 de dolari, corsete, capoate, pijamale sexy cu prețuri între 69 și 99 de dolari, dar și controversatele cătușe cu blană, care au prețuri cuprinse între 18 și 29 de dolari. Produsele pot fi achiziționate online și din România.

Fanii au putut deja admira pe contul de Instagram al artistei o parte din colecție, acolo unde Rihanna a postat imagini incendiare cu ea, purtând câteva dintre articole.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

@savagexfenty drops worldwide at MIDNIGHT 12:01 am EST TONIGHT at SAVAGEX.com !!!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux
Rihanna
Rihanna și-a dat în judecată propriul tată
rihanna
Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea
drake
Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Loading...

Comenteaza acest articol

Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

by Andreea Damian   1 min
0