Tabu
Image default
lifestyle

AB4 cântă la ShortsUP Hall of Fame

Filmele de scurtmetraj nu au parte prea des de covorul rosu și de reflectoarele succesului. Marii regizori și marii actori nu-și promovează prin apariții glamorous  realizările lor în filmele scurte, deși multe dintre ele ar merita această atenție. În ianuarie 2010, ShortsUP propune un nou început: un “Hall of Fame” al filmelor de scurtmetraj. 

ShortsUP Hall of Fame este primul eveniment ShortsUP din 2011, are loc sâmbătă 22 ianuarie de la 19.00 la Sala Radio și aduce, pe lângă scurtmetraje pe genericul cărora apar regizori și actori faimoși, și un concert inedit.

Este vorba de o sesiune unplugged în premieră cu o trupă care se află deja în Hall of Fame pentru mulți români: AB4. Adeptă a unui rock alternativ, cu influențe ce pleacă de la Nirvana, AB4 a avut un istoric tumultos, în prezent reunindu-se doar pentru concerte extaordinare.

AB4 va canta în componența Doru Trascău (voce și chitară), Enrico D’Angelosante (chitară), Antonio Bonansingo (bass) și Dorian Cazacu (tobe). Alături de cei 4 vor urca pe scenă o serie de invitați – muzicieni români – ce vor transforma seara într-un experiment muzical unic: Vlaicu Golcea (contrabas și pian), Oana Mariș (oboi), Daniel Ivașcu (percuție) și Stefan Barbu (vioară).

ShortsUP Hall of Fame va fi o întâlnire memorabilă între filme și muzică, demonstrând din nou că este din ce în ce mai greu să trasezi granițe categorice între diferite forme de artă. Muzica, filmele și covorul roșu vor crea experiența ShortsUP Hall of Fame ce va fi intensificată de acustica impecabila a unui spatiu legendar: Sala Radio.   

Biletele pentru ShortsUP Hall of Fame pot fi cumpărate de pe Eventim.ro, costa 25 RON și oferă acces la întrega seară – programul de scurtmetraje și concertul AB4. În limita locurilor rămase, biletele vor putea fi achiziționate și la intrare, pe 22 ianuarie, la prețul de 30 RON. Detalii pe www.shortsup.ro.

ARTICOLE SIMILARE

MUST SEE: Copenhaga

realitatea

NICOLETA LUCIU arata bestial dupa NUNTA, in fusta mini! S-a tuns! Galerie FOTO

realitatea

Un celebru model al anilor ’80 a POZAT NUD la 55 de ani!

De ce s-a ingrasat? Andreea Marin Banica raspunde criticilor legate de silueta ei

Keira Knightley îi alină durerea lui Colin Farrell

realitatea

Brad Pitt, singurul bărbat care refuză să o ia de nevastă pe Angelina Jolie

realitatea

Scrie un comentariu