Home > Slider > Abba va lansa două piese noi după 35 de ani de tăcere

Abba va lansa două piese noi după 35 de ani de tăcere

Cei patru membri ai grupului suedez Abba au anunțat pe Instagram că vor lansa două piese noi care promovează un turneu.

Abba a anunțat că au compus și înregistrat două piese noi pentru prima dată după ce s-au despărțit în 1982. Trupa suedeză care a produs nouă piese care au fost pe primul loc în Marea Britanie între 1974 și 1980 și care a vândut sute de milioane de albume în întreaga lume lucrează la un proiect de turneu în cadrul căruia, pe scenă, vor apărea avatarurile lor.

Decizia de a continua proiectul de turneu cu avataruri a avut o consecință neașteptată. Cu toții am simțit că după 35 de ani ar fi interesant dacă ne-am uni forțele încă o dată și să mergem să înregistrăm. Așa că am făcut și asta. Și a fost de parcă timpul s-ar fi oprit pe loc și am fi fost cu toții doar într-o scurtă vacanță. O experiență plină de bucurie! – au scris cei patru de la Abba pe contul lor de Instagram.

Una dintre noile piese se numește I Still Have Faith in You și va apărea în premieră la TV în luna decembrie a acestui an. Björn Ulvaeus a dezvăluit detalii despre felul în care au lucrat pentru proiectul cu avatarele celor patru membri Abba și a spus că vor fi gata pentru turneul de anul viitor.

Cei patru membri ai grupului Abba s-au reunit pentru un mic concert la Stockholm, în 2016, după 30 de ani în care nu au mai cântat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de când Björn Ulvaeus, care avea 71 de ani şi Benny Andersson, în vârstă de 69, s-au cunoscut.

Trupa s-a destrămat în 1982. Cei patru membri ai grupului Abba au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public în ianuarie 2016, la inaugurarea unui restaurant inspirat dintr-o tavernă cu specific grecesc, ce a apărut în musicalul “Mamma Mia!”, un film din 2008, care a avut la bază muzica trupei suedeze. Björn şi Agnetha au fost căsătoriţi din 1971 până în 1980, în timp ce Benny şi Frida au divorţat în 1980, după o căsnicie de doar 2 ani.

Articole asemanatoare
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită
Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90
Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”
melodia
Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

Comenteaza acest articol

Abba va lansa două piese noi după 35 de ani de tăcere

by realitatea   1 min
0