Home > Agenda > Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Abbey, câinele care a jucat împreună cu Will Smith în filmul apocaliptic I Am Legend în care se numea de fapt Sam este răsfățată de familia ei adoptivă și după 10 ani de la lansarea filmului.

Abbey trăiește în prezent cu familia antrenorului ei – Steve Berens. “Este mai în vârstă acum și nu aude foarte bine. Dar încă mai aleargă, încă îi place o minge și îi place un os “, a spus Steve într-un interviu recent. “Când lucrezi cu o mulțime de actori, ei nu sunt interesați de animalul care le este coleg pe platourile de filmare – mulți actori sunt puțin deranjați pentru că-și imaginează chiar că publicul va fi distras de animal și nu îi va mai aprecia pe ei la adevărata valoare. Dar Will nu era deloc așa. El a înțeles că Abbey era co-starul lui, și chiar a i-a plăcut colaborarea dintre ei și a iubit-o. […] Cred că și lui Abbey îi plăcea foarte mult de Will și asta a făcut diferența.”

De altfel, în copilărie, Will Smith a pierdut un câine din cauza unui accident de mașină și și-a promis atunci că nu va mai avea niciodată un animal de casă în viața lui, durerea despărțirii a fost prea mare. Dar relația lui cu Abbey a fost atât de puternică încât l-a întrebat chiar pe antrenorul ei dacă ar putea să o țină pentru el.

“L-am implorat. Am spus, te rog, lasă-mă să o iau eu pe Abbey. Te rog, te rog, dă-mi voie să o iau. Dar știi, ea avea familia ei deja așa că a fost doar un fel de altă poveste de dragoste trecătoare de la Hollywood.” a declarat ulterior Will Smith.

În filmul postapocaliptic I am legend, Robert (Will Smith) este singurul om care a supraviețuit unei epidemii care transformă oamenii într-un soi de zombie. El e însoșit de câinele său – Sam în încercarea de a mai găsi eventuali supraviețuitori și în lupta cu zombie agresivi care vor să-i vâneze.

Articole asemanatoare
Aladdin: Prima vizionare a remake-ul cu Will Smith primește reacții negative – “Este oribil”
Jada Pinkett Smith
De ce nu a vrut Jada Pinkett Smith să se mărite cu Will Smith
will smith
Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”
will smith
Will Smith va interpreta imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal

Comenteaza acest articol

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

by realitatea   1 min
0