Tabu
Image default
CULTURE Slider

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Abbey, câinele care a jucat împreună cu Will Smith în filmul apocaliptic I Am Legend în care se numea de fapt Sam este răsfățată de familia ei adoptivă și după 10 ani de la lansarea filmului.

Abbey trăiește în prezent cu familia antrenorului ei – Steve Berens. “Este mai în vârstă acum și nu aude foarte bine. Dar încă mai aleargă, încă îi place o minge și îi place un os “, a spus Steve într-un interviu recent. “Când lucrezi cu o mulțime de actori, ei nu sunt interesați de animalul care le este coleg pe platourile de filmare – mulți actori sunt puțin deranjați pentru că-și imaginează chiar că publicul va fi distras de animal și nu îi va mai aprecia pe ei la adevărata valoare. Dar Will nu era deloc așa. El a înțeles că Abbey era co-starul lui, și chiar a i-a plăcut colaborarea dintre ei și a iubit-o. […] Cred că și lui Abbey îi plăcea foarte mult de Will și asta a făcut diferența.”

De altfel, în copilărie, Will Smith a pierdut un câine din cauza unui accident de mașină și și-a promis atunci că nu va mai avea niciodată un animal de casă în viața lui, durerea despărțirii a fost prea mare. Dar relația lui cu Abbey a fost atât de puternică încât l-a întrebat chiar pe antrenorul ei dacă ar putea să o țină pentru el.

“L-am implorat. Am spus, te rog, lasă-mă să o iau eu pe Abbey. Te rog, te rog, dă-mi voie să o iau. Dar știi, ea avea familia ei deja așa că a fost doar un fel de altă poveste de dragoste trecătoare de la Hollywood.” a declarat ulterior Will Smith.

În filmul postapocaliptic I am legend, Robert (Will Smith) este singurul om care a supraviețuit unei epidemii care transformă oamenii într-un soi de zombie. El e însoșit de câinele său – Sam în încercarea de a mai găsi eventuali supraviețuitori și în lupta cu zombie agresivi care vor să-i vâneze.

ARTICOLE SIMILARE

The Queen’s Gambit – filmul despre șah, obsesie și traumă

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 17 mai

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 4)

realitatea

Fiica Serenei Williams s-a lansat în modă la doar 3 ani (VIDEO)

Andreea Damian

8 dintre cele mai controversate alimente din lume

Andreea Damian

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Scrie un comentariu