Tabu
Image default
FASHION

Absolutely Fabulous – vintage fair – 2nd edition

Duminica, 16 mai, la Villa Rodizio (langa Parcul Gradina Icoanei, strada I.L.Caragiale, nr. 32) te asteptam sa intri in lumea fabuloasa a vintage-ului, la Absolutely Fabulous Fair, editia a II a.

Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasa pentru pasionatele de fashion, Absolutely Fabulous Fair isi propune sa sustina curentul vintage si totodata tinerele talente care semneaza piese vestimentare si accesorii.

Si pentru ca o zi fabuloasa de shopping nu ar fi completa fara o cafea pe terasa, un photo shooting eco, o tura cu bicicleta si discounturi impresionante, la Villa Rodizio Eco-Rom Ambalaje, organizatia care actioneaza ca interfata in protejarea mediului prin reciclarea deseurilor de ambalaje si implementarea colectarii selective, a creat pentru Absolutely Fabulous Fair un eco spider wall in fata caruia fiecare vizitator va fi fotografiat cu unul dintre aparatele foto Lomography pe una dintre bicicletele The Kitchen.
Fabulous just for you :
Primii 300 de vizitatori  vor primi sacose din panza si rame foto personalizate Absolutely Fabulous by Eco-Rom Ambalaje.

ARTICOLE SIMILARE

Azzaro Toamnă / Iarnă 2012-2013

realitatea

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Andreea Damian

Afla care sunt articolele care au luat cu asalt saptamana modei de la New York!

realitatea

Maison Martin Margiela

realitatea

Vacanța fashion!

realitatea

Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

Andreea Damian

Scrie un comentariu