Tabu
Image default
lifestyle

Absorbantele din bumbac organic – rasfat si sanatate

Suntem din ce in ce mai atente la ce mancam, la cosmeticele pe care le folosim. Avem grija ca tot ce consumam sa fie cat mai bio, cat mai putin procesat si chimicalele ne sperie cel mai tare. Si totusi, majoritatea dintre noi pierdem din vedere una dintre zonele cele mai sensibile, zona intima. Si cutoata grija noastra pentru sanatate, din obisnuinta, uitam sa cautam solutii naturale de protectie pentru zilele de menstruatie.
In acele zile suntem mult mai sensibile si predispuse la iritatii sau tot felul de infectii, de aceea, trebuie sa fim atente la ce fel de absorbante folosim.
Ce putem face?
Exista absorbante naturale, concepute special pentru a preveni posibilele inconveniente din perioada menstruala. Este recomandat ca acestea sa fie din bumbac organic, intrucat acesta este rezultatl cresterii ecologice, fara pesticide, substante chimice sau otravuri sintetice care ar putea fi absorbite in fluxul sanguin. Este, astfel, considerat cel mai sanatos si sigur material care intra in contact cu pielea, fiind recomandat pentru hainutele si scutecele nou-nascutilor sau pentru absorbante.
Lady Anion sunt absorbante, din bumbac organic, concepute din materiale premium, nereciclate si biodegradabile.
Mecanism de protectie: banda cu emisie de anioni
Avand opt straturi, absorbantele Lady Anion ofera o gama de absorbante de noapte, de zi, zilnice, tanga, impartite pe categorii de picaturi, in functie de fluxul mai puternic sau mai scazut.
Primul strat, cel care intra in contact cu pielea, este conceput din bumbac organic si ofera o senzatie tactila fina, pastrand un mediu aerisit. Al treilea strat contine banda cu emisie de anioni, care neutralizeaza mirosurile neplacute si mentine un grad sporit de confort.
Celelalte sase straturi au ca scop absorbtia completa si tranformarea lichidului in gel, cu ajutorul Poligelului. Adezivul care intra in contact cu lenjeria este, la randul sau, non-toxic.
Tot acest sistem de protectie este invelit intr-un ambalaj steril, care se resigileaza.
Desi de obicei produsele din bumbac organic sunt considerate premium si au un pret mai ridicat, absorantele Lady Anion se gasesc la acelasi pret cu cele obisnuite.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

“Iau 12 pastile pe zi, CA SA SLABESC”. O blonda din showbiz-ul nostru isi pune sanatatea in pericol!

Pana pe 29 decembrie îți poți lua “biletul de tren- pentru Revelionul Beck-™sperience

realitatea

Propunere indecenta: MUTU neaga ca ar fi sunat-o pe ANTONIA!

TIFF se mută la MTR

realitatea

Cum economisesti 30 ore pe saptamana stand la birou!

Jack, fiul lui Ozzy Osbourne, diagnosticat cu o maladie cumplita

Scrie un comentariu