Home > Agenda > Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019

Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019

oscar

Actorul Kevin Hart a anunțat printr-o postare pe Instagram că va fi pentru prima dată gazda ceremoniei premiilor Oscar 2019.

„Ani la rând am fost întrebat dacă voi prezenta vreodată Oscarurile și răspunsul meu a fost mereu același… Am spus că ar fi ocazie unei vieți pentru mine ca și comedian și că asta se va întâmpla când va veni momentul. Sunt atât de fericit să vă anunţ că a venit ziua în care să găzduiesc Oscarurile. Sunt impresionat pentru simplul fapt că acesta a fost un scop pe lista mea mult timp. Să fii capabil de a te alătura listei legendarelor gazde care au urcat pe scenă este de necrezut. Știu că mama zâmbește acum”, a scris acesta pe Instagram.

View this post on Instagram

Happy Monday Motha F&$"!'s #GoBeGreat #LiveLoveAndLaugh

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

„La fel şi noi”, a răspuns pe Twitter Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, care organizează ceremonia Oscar. Bine ai venit în familie!” .

Numirea lui Kevin Hart vine în contextul în care Academia de Film din SUA, a fost criticată în ultimii ani pentru lipsa de diversitate. Actorul se numără printre puținii prezentatori de culoare ai Premiilor Oscar. Alături de el au mai fost Chris Rock, Whoopi Goldberg și Sammy Davis Jr.

Kevin Hart, în vârstă de 39 de ani, este cunoscut din filmele Jumanji (2017), Un poliţist şi jumătate (2014), Mare și tare (2015) și Nuntași de închiriat (2015).

Articole asemanatoare
Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare
oscar
Gala Oscarurilor va fi foarte diferită anul acesta
leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar
helen mirren
Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

Comenteaza acest articol

Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019

by Andreea Damian   1 min
0