Home > Agenda > stiri > ”Acces Direct este o dejecţie“! Cine a facut praf emisiunea Simonei Gherghe

”Acces Direct este o dejecţie“! Cine a facut praf emisiunea Simonei Gherghe

Zilele trecute, in timp ce CNA discuta despre modul in care a fost umilita o invitata a emisiunii “Acces Direct”, spiritele s-au aprins.

”Emisiunea Acces Direct este o dejecţie, la fel ca realizatorii ei“, a spus atunci Valentin Jucan, membru CNA, citat de paginademedia.ro. „Cred ca nu ati spus asta”, i-a replicat Cristian Ionescu, producător al emisiunilor Acces Direct si Un show pacatos.

Schimbul de replici a avut loc in contextul in care CNA luase in discutie modul in care a fost umilita o invitata a showului prezentat de Simona Gherghe. Invitata a fost tunsa precum Rihanna pentru că pierduse un pariu, iar emisiunea in discutie a fost amendata de CNA cu 20.000 de lei.

Ulterior Valentin Jucan a revenit asupra celor spuse, retragandu-si afirmatia facuta la adresa emisiunii Acces Direct si prezentandu-si scuze publice. „Comentariul, reținut si de presa prezenta, a fost facut in cadrul unei discutii ce nu a fost formulata public, cu un coleg din Consiliu. Gravitatea faptelor retinute in raportul de monitorizare a stat la baza conversatiei mentionate. Chiar daca dialogul nu a avut caracter public, intentia nu a fost de a aduce ofensa celor implicati in subiectul aflat in dezbatere. Fondul problemei era incalcarea repetata a legislatiei audiovizuale de catre radiodifuzor si situatia grava cu care ne confruntam. Doresc sa precizez prin prezentul comunicat ca retrag afirmatia facuta si prezint public scuze celor vizati”, a spus Valentin Jucan.

Articole asemanatoare
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
Uite cât de URÂT PICTEAZĂ Simona Gherghe!
A recunoscut! Simona Gherghe si-a facut o operatie estetica in weekend
Simona Gherghe, ÎNLOCUITĂ de Dan Capatos la “Acces direct”!

Comenteaza acest articol

”Acces Direct este o dejecţie“! Cine a facut praf emisiunea Simonei Gherghe

by   1 min
0