Tabu
Image default
CULTURESlider

Acces direct… la muzică | Premieră pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Dacă vă era era dor de spectacole live, în sală, aflați că Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” găzduiește spectacolul Acces direct… la muzică, în regia lui Cezar Ghioca. Premiera va avea loc sâmbătă, 29 mai, la ora 19.00, la Sala Savoy.

Cele două vedete ale spectacolului, MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu. Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.

„Sunt bucuros că și Teatrul “Constantin Tănase” participă, prin această premieră, la revitalizarea vieții culturale bucureștene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol și suntem pregătiți să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziție care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida și lui Adrian Enache, doi artiști care meritau un spectacol în care să-și etaleze talentul și popularitatea”.

Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă

La rândul lor, vedetele spectacolului „Acces direct… la muzică”, Mirela Vaida și Adrian Enache, așteaptă cu nerăbdare și emoție întâlnirea cu spectatorii:

Vă aşteptăm să cântăm şi să călătorim pe diferite meridiane muzicale!

Adrian Enache

„Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii românești și internaționale, care sperăm să bucure și să emoționeze publicul spectator. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale”.

Adrian Enache

În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida!

Mirela Vaida

„Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență”, mărturisește Mirela Vaida. „Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”.

Mirela Vaida

„Titlul ACCES DIRECT… la MUZICĂ!, cea mai nouă producție a teatrului nostru, surprinde esența spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu șlagăre nemuritoare aduse pe scenă de cei doi charismatici protagoniști – Adrian Enache și Mirela Vaida. Este o excursie muzicală îmbrăcată inspirat în costume, decor, lumini şi cu o coregrafie spectaculoasă, facilitată de orchestra de excepție a Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului și orchestratorului Dan Dimitriu. Soliștii glisează cu grație pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor și cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreți autohtoni, culminând cu soul și funk. Toate elementele de spectacol, inclusiv muzica, facilitează întâlnirea netrucată, vie, palpitantă a celor două vedete îndrăgite cu publicul meloman, amator de experiența fluxului viu de energie cu dublă conexiune scenă-sală. Magia începe la Savoy cu Enache, Vaida și cu voi!”, spune regizorul spectacolului, Cezar Ghioca.

ACCES DIRECT… la MUZICĂ! este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului “Tănase” aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar și muzicii de pretutindeni.

Spectacolul „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!”

Regia: Cezar Ghioca

Cu: MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE

Durata spectacolului: 1h40’ (fără pauză)

Scenografia: Ana Iulia Popov

Coregrafia: Cornel Popovici

Baletul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Dany Ghica, Simona Nache, Nicoleta Pătraş, Elena Chiva, Mirela Constantin, Alexandra Ioniţă, Diana Chira, Zoran Raici, Edy Chiriţescu, Vali Roşca

Conducerea muzicală: Dan Dimitriu, dirijor

Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Silviu Stoica (chitară bass), Daniel Pirici (drums&percuţie), Sorin Gabriel Dragoş (chitară), Mihai Andrei Mînzar (drums&percuţie), Iulian Popa (vioară), Iuliana Ghiduc (vioară), Dumitru Feraru (vioară), Silviu Albei (trompetă), Gabriel Anghel (trompetă), Grigoraş Manea (trompetă), Florin Dinu (saxofon), Constantin Popescu (saxofon), Vincenţiu Mantea (saxofon), Radu Clipa (trombon)

Biletele s-au pus în vânzare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casa de bilete a Sălii Savoy – Calea Victoriei nr. 33, sector 1

ARTICOLE SIMILARE

Cum a afectat coronavirusul viața particulară a solistului Jorge

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Ce sutien să alegi când porți ținute cu spatele gol

Andreea Damian

Motivul neașteptat pentru care uitucii sunt mai inteligenți

Andreea Damian

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

Sfatul prețios al lui Michelle Obama pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Scrie un comentariu