Tabu
Image default
FASHION

Accesorii în culori vii

Culorile deschise se poartă vara aceasta nu numai la haine, ci și la accesorii. Nuanțele sezonului sunt cele ale curcubeului și pentru a pune în evidență garderoba se poartă bijuterii cu pietre albastre, roșii sau verzi.
Contează în special mărimea accesoriilor: un pandantiv poate avea diametrul de maxim 3 centimetri. Cu toate că sunt cunoscute pentru intensitatea culorilor, rubinele, smaraldele și safirele joacă un rol mai puțin important în garderoba acestei veri.
Motivul este faptul că aceste pietre sunt tăiate prea mici.
Pe de altă parte topazul și aquamarinul sunt în mare vogă și asta datorită culorilor intense și luminoase. Aceste pietre pot fi prezente în vestimentație de la coliere, până la inele și broșe. Dacă acum trei ani lucrurile stăteau cu totul altfel, anul acesta se poartă culorile vii.
Nu numai pietrele semiprețioase care au un preț mai piperat pot da viață garderobei, ci și o brățară colorată din plastic, lemn sau metal. Femeile cărora le este mai greu să se obișnuiască cu noul trend, pot începe prin a purta o brățară colorată.

Pentru fashionistele cu brațe frumoase, se recomandă multe brățări colorate în ton cu oja cât mai vie. Un efect spectaculos poate fi obținut dacă se combină un outfit alb, beige sau gri cu o pereche de sandale roz, galbene sau verzi. Curelele, colierele sau bentițele pot da o pată de culoare vestimentației.

Atunci când femeile se gândesc cu ce culori le-ar sta mai bine, ar trebui să ia în considerare culoarea tenului lor. Fiecare ten are o paletă de culori care i se potrivește. Pentru cele care preferă culorile mai calde, un orange-roșu mai deschis și toate nuanțele de galben, pot fi purtate fără nici o problemă.
Vara aceasta accesoriile trebuie să fie cât mai colorate, opulente și originale.

ARTICOLE SIMILARE

Joan Smalls apare in prima ei reclama pentru Estee Lauder

realitatea

Street fashion: Alina

realitatea

Street fashion: Alina

realitatea

Jessica Simpson: “faptul că sunt supraponderală m-a ajutat în afaceri”

realitatea

Calendarul Pirelli 2010

realitatea

Crop top | Sfaturi pentru un look la modă, fără să pari vulgară

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu