Home > Health > Diete > Această bunică a slăbit 32 kg în 3 luni, fără exerciții fizice. Ce reguli a urmat

Această bunică a slăbit 32 kg în 3 luni, fără exerciții fizice. Ce reguli a urmat

bunică

O bunică de 50 de ani, din Sydney, Australia, a dezvăluit programul care a ajutat-o să slăbească într-un timp record fără să facă niciun exercițiu fizic. Ana Reyes a dat jos numai puțin de 31,5 kilograme în doar 3 luni.

Doar după ce a observat  că abia mai reușea să-și lege sireturile din cauza greutății sale excesive, australianca a decis că e timpul să-și schimbe modul de viață. Ana Reyes a explicat că intrase în depresie din cauza surplusului de kilograme și își pierduse încrederea în sine. De fiecare dată când se privea în oglindă o făcea cu un dispreț, încât refuza să mai aibă viață socială.

Bunică de 4 nepoți, Ana a înțeles că 50 de ani e o vârstă la care femeie trebuie să fie activă și plină de viață. De aceea a luat măsuri imediat! Nu doar că trebuia să slăbească, dar trebuia să aducă modificări majore în ceea ce privește stilul de viață, dietă și program de îngrijire personal.

Femeia a descoperit dieta hCG 123, o dietă nebunească adoptată mai ales de persoanele obeze. Aceasta constă în administrarea zilnică de picături „homeopatice” cu hCG (Gonadotrofina corionică umană este un hormon produs în timpul sarcinii pentru a ajuta “hrănirea” uterului) pentru a-I înfrâna poftele culinare.

Rezultatele nu au întârziat să apară. Ana Reyes a slăbit peste 30 de kilograme în doar 3 luni. E greu de crezut că a dat jos kilogramele nedorite doar consumând fructe și iaurt, la micul dejun, salată cu proteine, la prânz, și grătar sau pește cu legume la cină, fără să miște un deget la sala de fitness.

Nutriționiștii nu recomandă această dietă disperată de a slăbi, deoarece pune în pericol sănătatea. Dieta presupune injecții zilnice sau administrarea de picături/comprimate cu gonadotrofină corionică umană (în limba engleză ”human chorionic gondotrophin”, inițialele fiind hCG), combinate cu o restricție caloric extremă. Dieta a iscat dezbateri medicale, existând medici care o cataloghează drept îngrozitoare, pe când alții o promovează intens.

Cum funcționează dieta hCG 123? Creată de un doctor european în anii ‘50, dieta se bazează pe teoria că administrând hCG pe cale orală sau injectabilă se va reduce apetitul, făcând astfel mai ușor pentru cei ce o practică să se țină de limita cerută de numai 500 calorii pe zi. Cei care au propus dieta susțin că poate duce la pierderea unei jumătăți de kilogram pe zi sau mai mult, ceea ce nu este surprinzător, date fiind restricțiile calorice aproape de înfometare.

 

Articole asemanatoare
propria nepoată
O femeie de 61 de ani și-a născut propria nepoată
Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO
Cea mai sexy bunică: are 42 de ani, două fiice şi trei nepoţi. Îţi dai seama care e?
Declaraţia şocantă celei mai vârstnice mame din lume! “Până la 18 ani pe fetiţa mea o văd mireasă!”

Această bunică a slăbit 32 kg în 3 luni, fără exerciții fizice. Ce reguli a urmat

by Andreea Damian   2 min
2