Tabu
FASHIONSlider

Această poșetă minusculă este noua senzație în 2019

Poșeta Le Mini Chiquito by Jacquemus este mai mică decât un card de credit și poate fi ținută în palmă. Acest accesoriu minuscul a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris.

Încă de la apariția pe podium de săptămâna trecută, toată lumea și-a dorit gentuța creată de Simon Porte pentru brandul său Jacquemus care măsoară doar 5,2 cm lungime. Fiind mai mică decât un card de credit, te întrebi ce-ar putea să încapă în ea. Poate niște mărunțiș? Să zicem, o monedă de 10 bani. Sau o gumă de mestecat? E atât de frustrant pentru că nici rujul nu-și găsește locul în ea.

Poșetuța (mult spus, nici măcar portofel nu poate fi numit acest accesoriu) este versiunea mini a poșetei Le Chiquito (varianta small) lansată anul trecut și care măsoară 12 cm pe 6 cm. Le Chiquito s-a vândut (atenție!) cu aproximativ 500 de dolari (380 de lire sterline) și doritoare au existat.

Nu a fost stabilit încă un preț pentru Le Mini Chiquito, a spus compania Jacquemus. Deja internauții râd pe seama gentuței și se gândesc serios la ce-ar putea să îndese în ea: un tampon, un cerceluș sau un inel, gene false.

View this post on Instagram

PINK?

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Designerul francez Simon Porte a creat poșeta pentru a impresiona și pentru a atrage atenția tutoror asupra colecției, care a inclus și piese vestimentare „firesti”, precum pulovere largi, rochii vaporoase pentru vară, pulovere pe gât sau pantaloni evazați.

Revista de stil Dazed a declarat „Jacquemus, gentuțele tale sunt cam ridicole, dar le iubim!”.  Revista Elle a numit-o „New It Bag” înainte de a recunoaște rapid că în ea ar încăpea doar o singură cască AirPod. Utilizatorii de pe Twitter au fost ceva mai ironici, spunând că geanta „reprezintă trauma compartimentată pe care o purtăm cu noi în fiecare zi”.

Fondatorul brandului Jacquemus, Simon Porte, are doar 29 de ani dar și-a facut repede un nume trimițând pe podiumul de la Paris modele îmbrăcate cu ținute inspirate de portul franțuzoaicelor din sudul Franței, cu pălării supradimensionate și rochițe scurte.

ARTICOLE SIMILARE

Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești, are o poveste de viață ca în filme

Tabu Tabu

București Mall ⎪ Vocile de altădată ale iubirii

Ciocîrlan

Lady GaGa acoperită cu carne pe coperta Vogue Hommes Japonia – FOTO

realitatea

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Andreea Damian

Jennifer Lopez îl reneagă pe Alex Rodriguez. A șters toate pozele cu el și i-a dat unfollow. Reacția fostului logodnic

Andreea Damian

Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău

realitatea

Scrie un comentariu