Tabu
Image default
HEALTHSlider

Acest suc reduce riscul de cancer de piele. Cum îl obții

Anual, sunt depistate zeci de mii de noi cazuri de cancer de piele. Potrivit oamenilor de știință, sucul unui fruct foarte întâlnit ar lupta împotriva acestei maladii. Află care este acesta din articolul nostru.

Sănătatea noastră depinde în primul rând de alimentație: astfel, ceea ce ingerăm are un impact direct asupra stării corpului nostru și a organismelor noastre. În acest sens, anumite alimente și băuturi sunt cunoscute ca fiind cancerigene; altele, dimpotrivă, sunt cunoscute că luptă împotriva cancerului.

În general, cercetătorii spun că alimentele bogate în antioxidanți, precum fructele, legumele sau, mai precis, super-alimentele, previn anumite tipuri de cancer. Un suc foarte special a fost identificat de ei ca fiind extraordinar de eficient în combaterea cancerului de piele.

Cancer de piele: sucul de afine ajută la combatere acestuia în mod eficient?

Cancerul de piele este o boală cronică care afectează anual peste zeci de mii de noi persoane. Potrivit organizațiilor oficiale de sănătate, rata îmbolnăvirilor a crescut de-a lungul anilor.

Anumite practici legate de produsele cosmetice fac posibilă protejarea pielii, dar pe plan extern: aplicarea zilnică a cremei solare pe piele înainte de orice expunere la soare este, de asemenea, una dintre ele. Cu toate acestea, există și un mijloc intern de a te proteja împotriva cancerului de piele: ingerarea alimentelor „anti-cancer”.

Un studiu științific recent , publicat în Journal of Cancer Prevention și realizat de cercetători canadieni de la Universitatea din Ottawa, a evidențiat beneficiile sucului de afine în lupta împotriva cancerului de piele.

Pentru a-și realiza studiul, oamenii de știință au pregătit suc proaspăt de afine, făcut din fructe perfect coapte, pe care le-au îmbogățit cu polifenoli.

Prin observarea participanților, ei au descoperit că sucul de afine îmbogățit cu polifenoli „inhibă în mod semnificativ proliferarea celulelor canceroase de cancer de piele”. Acest suc „are un potențial puternic anti-cancer și anti-metastatic și poate fi un adevărat agent împotriva cancerului de piele”.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Orașul european care vrea să legalizeze „căutatul în gunoaie” pentru a reduce risipa alimentară

Andreea Damian

Cum să-ți adaptezi dieta la profilul tău genetic

Andreea Damian

Primăria Capitalei nu mai vrea să finanțeze ajutorul pentru victimele violenței domestice

Dora Constantinovici

Demi Lovato, primele reacții după supradoza care aproape a ucis-o

Andreea Damian

Salonul de proiecte ⎢ Colecția de imagini Mihai Oroveanu

Ciocîrlan

Scrie un comentariu