Tabu
Image default
HEALTH Slider

Acest suc reduce riscul de cancer de piele. Cum îl obții

Anual, sunt depistate zeci de mii de noi cazuri de cancer de piele. Potrivit oamenilor de știință, sucul unui fruct foarte întâlnit ar lupta împotriva acestei maladii. Află care este acesta din articolul nostru.

Sănătatea noastră depinde în primul rând de alimentație: astfel, ceea ce ingerăm are un impact direct asupra stării corpului nostru și a organismelor noastre. În acest sens, anumite alimente și băuturi sunt cunoscute ca fiind cancerigene; altele, dimpotrivă, sunt cunoscute că luptă împotriva cancerului.

În general, cercetătorii spun că alimentele bogate în antioxidanți, precum fructele, legumele sau, mai precis, super-alimentele, previn anumite tipuri de cancer. Un suc foarte special a fost identificat de ei ca fiind extraordinar de eficient în combaterea cancerului de piele.

Cancer de piele: sucul de afine ajută la combatere acestuia în mod eficient?

Cancerul de piele este o boală cronică care afectează anual peste zeci de mii de noi persoane. Potrivit organizațiilor oficiale de sănătate, rata îmbolnăvirilor a crescut de-a lungul anilor.

Anumite practici legate de produsele cosmetice fac posibilă protejarea pielii, dar pe plan extern: aplicarea zilnică a cremei solare pe piele înainte de orice expunere la soare este, de asemenea, una dintre ele. Cu toate acestea, există și un mijloc intern de a te proteja împotriva cancerului de piele: ingerarea alimentelor „anti-cancer”.

Un studiu științific recent , publicat în Journal of Cancer Prevention și realizat de cercetători canadieni de la Universitatea din Ottawa, a evidențiat beneficiile sucului de afine în lupta împotriva cancerului de piele.

Pentru a-și realiza studiul, oamenii de știință au pregătit suc proaspăt de afine, făcut din fructe perfect coapte, pe care le-au îmbogățit cu polifenoli.

Prin observarea participanților, ei au descoperit că sucul de afine îmbogățit cu polifenoli „inhibă în mod semnificativ proliferarea celulelor canceroase de cancer de piele”. Acest suc „are un potențial puternic anti-cancer și anti-metastatic și poate fi un adevărat agent împotriva cancerului de piele”.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

Andreea Damian

Culinar Tabu: Desertul Banana Bread in 10 pasi

realitatea

Muzeul Național de Artă | Ateliere online inspirate de arta orientală

Ciocîrlan

Ani grei de închisoare pentru piromanul din Buzău, care și-a incendiat iubita

Andreea Damian

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Cele mai bune stiluri de rochii pe care le vom iubi în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu