Home > Sex-Relatii > Acesta e iubitul lui RAZVAN CIOBANU!??

Acesta e iubitul lui RAZVAN CIOBANU!??

 

Adrian Perjovschi, aşa-zisul iubit al designerului Răzvan Ciobanu, a negat că ar avea o relaţie amoroasă cu acesta. Perjovschi a mărturisit că are o relaţie de prietenie cu creatorul de modă, însă nu s-a pus niciodată problema ca între ei să fie mai mult decât atât.
Adrian Perjovschi a declarat în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate” că zvonul potrivit căruia el şi Răzvan Ciobanu ar forma un cuplu nu este adevărat. Bărbatul a spus că între ei nu este decât o frumoasă prietenie, care durează de mai bine de zece ani. Perjovschi a confirmat faptul că este gay, însă a negat cu vehemenţă o relaţie amoroasă cu creatorul de modă.
„Eu şi Răzvan nu ne-am pus problema să formăm un cuplu, suntem prieteni de zece ani. Răzvan e fratele meu, suntem ca şi fraţi”, a declarat acesta.
Zvonul potrivit căruia Răzvan Ciobanu şi Andrei Perjovschi ar forma un cuplu a apărut la sfârşitul săptămânii au botezat împreună un băieţel, iar designerul a postat pe Facebook o forografie la care a scris: «Naşul…şi naşul» .
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a spus că reprezentanţii bisericii nu au avut nicio problemă cu faptul că el are o altă orientare sexuală şi că a mers în Biserică în calitate de creştin, nu de gay.
„A fost pentru prima oară, a fost o experienţă extraordinară. Am mers la biserică în calitate de creştin. Ce legătură are asta cu orientarea mea sexuală? Sunt gay şi iubesc asta! Preotul nu ne-a întrebat nimic. A fost un eveniment frumos. Am fost două perechi de naşi: eu şi sora mea şi Răzvan cu o prietenă. Eu şi Răzvan suntem doar prieteni”, Adi Perjovschi., conform www.click.ro


Articole asemanatoare
RAZVAN CIOBANU: “Bianca arata ca un transsexual!”
Topul celor mai sexy coperti Tabu cu barbati
După ce A FOST ASPRU CRITICAT, Răzvan Ciobanu DĂ EXPLICAŢII cu privire la ROCHIA Oanei Roman
Cele mai DURE CRITICI primite de Pro TV, pentru emisiunea Vocea României: “Să-i ÎMPUȘTE cineva!”

Loading...

Comenteaza acest articol

Acesta e iubitul lui RAZVAN CIOBANU!??

by admin   1 min
0